Reactie dupa CT cu substanta de contrast
Buna,
In cursul zilei de ieri am facut un CT cu substanta de contrast pe torace. Totul a decurs normal, insa seara dupa ce am ajuns acasa am sesizat o eruptie rosiatica pe piept si pe gat care imi dadea niste mancarimi teribile. Am luat un Aerius si parca s-a mai calmat, doar ca azi dimineata era mai rau si s-a extins pe spate, torace, cat si in spatele urechilor. Am sunat la clinica respectiva unde mi s-a spus ca voi fi sunata de catre medicul curant insa nu am mai primit nici un telefon. Daca ma poate sfatui cineva ce ar trebui sa fac in aceasta situatie? Mentionez ca am mai facut CT cu substanta de contrast de multe ori insa nu am avut nici o reactie adversa.
In cursul zilei de ieri am facut un CT cu substanta de contrast pe torace. Totul a decurs normal, insa seara dupa ce am ajuns acasa am sesizat o eruptie rosiatica pe piept si pe gat care imi dadea niste mancarimi teribile. Am luat un Aerius si parca s-a mai calmat, doar ca azi dimineata era mai rau si s-a extins pe spate, torace, cat si in spatele urechilor. Am sunat la clinica respectiva unde mi s-a spus ca voi fi sunata de catre medicul curant insa nu am mai primit nici un telefon. Daca ma poate sfatui cineva ce ar trebui sa fac in aceasta situatie? Mentionez ca am mai facut CT cu substanta de contrast de multe ori insa nu am avut nici o reactie adversa.
1 comentarii
Buna ziua
Luati aerius 2-3 cp pe zi cateva zile si mergeti la un medic alergolog/ dermatolog. Se poate face si Hhc sau dexametazona. Nu stati acasa
Zi buna
Luati aerius 2-3 cp pe zi cateva zile si mergeti la un medic alergolog/ dermatolog. Se poate face si Hhc sau dexametazona. Nu stati acasa
Zi buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Calcifieri semnificative ale cartilajelor condrale
- 2va rog interpretare rezultat CT toracic
- 1Examen Ct Toracic
- 1Micronodul pulmonar
- 2interpretare CT
- 1Examinare CT dupa mastectomie
- 1Mic nodul pulmonar polilobat (rmn abdominal ) CT Torace micron.fibrotic pleural?
- 0Interpretare ct torace dupa coronavirus
- 0Ce este acest diagnostic?
- 0Ct pulmonar/toracic
- 1Ce sanse sunt ? Covid cu aspect evolutiv nefavorabil imagistic
- 0CT toracic- dureri in piept
- 0Mici bule de emfizem - plamani ca o bucata de cascaval cu gauri
- 0Cicatrice plămânii
- 0Interpretare CT Torace nativ
- 0Adolescent, Pneumotorax Operatie
- 4Ajutati-ma cu o interpretare CT plamani
- 2CT torace facut in prima saptamana de sarcina
- 1Aspergilom apical