raspundeti urgent va rog!!

13-12-2007
gianina19
Nu este medic/terapeut
gianina19
Am facut sex cu prietenul si am folosit prezervativul...totul a fost ok pana cand am observat ca prezervativul a ramas in, , mine"...nu stiu ce trebuie sa fac acum??oare e grav??vreau sa mentionez ca el sa terminat...oare trebuie sa iau pastila de a doua zi?? si mai ales cum sa fac sa scot prezervativul??trebuie sa merg la medic??astept raspuns...va multumesc
2 comentarii
0
13-12-2007, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
e cam amuzanta situatia. cred c ai pute foarte usor sa.l ajungi cu 2 degete si sa.l scoti. Pastila e mai bine sa o administrezi..mai sigur. si nu un da ambele le 12 ore
0
13-12-2007, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
e chiar ciudat ce zici u...adik nu ai scos prezervativul ala dupa ce a ramas in tine.????dak sa prelins din continutul lui in tine ar fi indicat sa folosesti pastila.dar eu zic cel mai bine alta data sa te uiti imediat dupa ce ai terminat actu sexual..si eventual sa-i zici iubitului tau dupa ce ejaculeaza sa tina cu mana acel prezervativ ca sa nu alunece.vezi ca sunt mii de siteuri cu astfel de informatii...succes si sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul