Raspundeti
Ma confrunt si eu cu o problema de aproape 4 luni. Am un ciclu menstrual neregulat. Din luna octombrie de cand mi-a venit ultima data ciclu, am dureri de burta dar nu mereu si din luna noiembrie simt mai mereu miscari in burta dar nu se vede absolut nimic precum ca s-ar misca burta doar simt si mi se aud si matele foarte urat. Luna trecuta am facut 3 teste de sarcina la diferenta de o saptamana intre ele si am folosit urina cea de dimineata insa toate au iesit negativ. Nu stiu ce se intampla se poate sa fiu insarcinata chiar daca testele au iesit negativ? Nu am niciun fel de simptome, doar ce in perioada cand trebuia sa imi vina menstra imi apareau cateva cosuri si ma dureau sani apoi imi trecea fara sa imi vina ciclul, oare ce se intampla? Va rog ajutati-ma cu un sfat sau o parere!
4 comentarii
Vrea sa va spun ca si inaunte ma confruntam tot cu astfel de probleme imi venea ciclul o luna 2 luni nu imi mai venea, dar nu simteam aceste miscari inainte.
Posibil chisturi. E important sa mergeti la un control ginecologic.
Buna ziua,
va recomandam sa mergeti la un medic care va poate recomanda un tratament pentru a avea o menstra cat de cat regulate
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
va recomandam sa mergeti la un medic care va poate recomanda un tratament pentru a avea o menstra cat de cat regulate
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Multumesc frumos, ma speriasem am crezut ca sunt insarcinata, chiar imi doresc un bebe dar nu stiam de ce nu imi iese la niciunul din testele pe care le-am facut! Sigur am chisturi si cred ca probleme si cu glanda, acum mi-a intarziat mai mult 4 luni de zile, fata de cum imi intarzia inainte.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lipsa menstra
- 3probleme cu menstruatia... nu a mai venit de 2 luni
- 6nu mi-a mai venit menstruatia de 3 ani
- 3lipsa ciclului, tratament... exista sanse sa am un copil?
- 3Retinerea ciclului dupa avort spontan
- 3lipsa menstruatiei mai mult de doua luni
- 4Lipsa menstruatiei
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 0Anticonceptionale si lipsa menstra
- 0Nu imi vinee menstruatia! Va rog ajutati-ma!
- 7Lipsa menstruatie
- 2Ciclu menstrual neregulat
- 1Lipsa menstruatiei
- 0Nu imi vine in pauza de 7 zile
- 0Am nevoie de o parere, va rog frumos ! c.m nu mi-a mai venit după dată de 02 aug
- 0Amenoreea primara
- 0Menstruatie dupa terminarea anticonceptionalelor
- 0Lipsa menstruației in pauza de 7 zile a contraceptivelor
Mai multe informații despre: absenta menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: