Ranirea timpanului?

Buna ziua! Am fost ieri la ORL datorita unor dureri la nivelul urechii. Acolo m-a consultat foarte superficial si mi s-au facut spalaturi cu apa de la robinet. M-au chemat astazi la consult din nou si iar mi-au facut spalaturi. Problema este ca ma doare urechea foarte tare si am bagat putin degetul si am scos ceva lichid mai rosiatic. Se poate sa-mi fi ranit timpanul in timpul spalaturii? Tin sa precizez ca acel doctor are o imagine foarte proasta in orasul meu. Multumesc de raspuns d-le doctor!
5 comentarii

posibil este doar o otita externa
NU se fac spalaturi..decat doar cu solutii cu alcool sau se aspira cu un aspirator.. in cab ORL
cred ac e cazul sa mergi la alt medic ORL
NU se fac spalaturi..decat doar cu solutii cu alcool sau se aspira cu un aspirator.. in cab ORL
cred ac e cazul sa mergi la alt medic ORL

domnule doctor a inceput sa sangereze urechea unde s-a facut spalatura. e posibil sa mi se fi perforat timpanul? E normal ca asistenta sa faca aceste spalaturi?

si la aplecarea capului aud o pocnitura ciudata...tin sa va mai spun ca la a doua spalatura a iesit ceva bucatele albe de ceva.. ce poate fii?

am si ametit cand mi-au facut spalaturile prima data. Deci sangerarea nu este datorita perforatiei? Sunt fooarte stresat de cand am vazut acel sange

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme cu auzul
- 10sindrom vertiginos
- 3Imi puteti da un sfat cum sa-mi vindec urechea prin tratament suportat de casa de asigurari?
- 20Operatie timpan
- 6Poate dauna urechii-timpanului mirosul de spirt inspirat?
- 11Deplasare de timpan?
- 8problema cu urechea dreapta
- 3Rinita hipertrofica bilaterala + timpan mat
- 7Timpan fisurat
- 1Fisura de timpan
- 2Timpan perforat la un copil de 12 ani
- 2Timpan spart
- 7De 2 zile mi se scurge ceva maro cleios.. e otita?
- 5se poate totusi administra fiind timpanul spart pentru un anume tratament?
- 1mi-am spart timpanul cu un betisor
- 6Punga de retractie aticala ureche
- 0Timpanoplastie
- 6Urechi infundate-timpan inflamat
Mai multe informații despre: timpanul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: