Radiografii dentare - 4 in decurs de o luna
Buna seara!
Mi-am pus aparat dentar recent si a trebuit sa fac mai multe radiografii. In decurs de o luna, am facut 4 radiografii(2 panoramice, 1 la un singur dinte si 1 laterala(nu stiu cum se numeste, dar se vedea si capul, gatul). Nu sunt prea multe 4 radiografii? Ma va afecta acest lucru ? Nu neaparat acum, dar pe viitor?
Mi-am pus aparat dentar recent si a trebuit sa fac mai multe radiografii. In decurs de o luna, am facut 4 radiografii(2 panoramice, 1 la un singur dinte si 1 laterala(nu stiu cum se numeste, dar se vedea si capul, gatul). Nu sunt prea multe 4 radiografii? Ma va afecta acest lucru ? Nu neaparat acum, dar pe viitor?
2 comentarii
Buna ziua,
dosarul inainte de a fi pus aparatul e normal sa se constituie sa se stie de unde se pleaca.Toti dintii trebuiesc tratati inainte de a pune aparat si stabilit clar ce e de facut cu fiecare.
Nu stiu de ce ati facut 2 panoramice, intrebati medicul care v-a trimis pentru ce sunt necesare aceste radiografii.Lamuriti aceste aspecte!
dosarul inainte de a fi pus aparatul e normal sa se constituie sa se stie de unde se pleaca.Toti dintii trebuiesc tratati inainte de a pune aparat si stabilit clar ce e de facut cu fiecare.
Nu stiu de ce ati facut 2 panoramice, intrebati medicul care v-a trimis pentru ce sunt necesare aceste radiografii.Lamuriti aceste aspecte!
Multumesc pentru raspuns. Am facut doua radiografii panoramice pentru ca am fost la 2 medici. Prima data mi-a cerut inainte sa imi trateze dintii. Apoi am mai facut una retroalveorala pentru a vedea daca a facut bine. Dupa aproximativ o luna, mi-am pus aparat dentar si a trebuit sa mai fac o radiografie panoramica si o teleradiografie. Intrebarea mea a fost daca ma va afecta faptul ca am facut 4 radiografii intr-o luna, daca ati putea sa imi raspundeti, as fi recunoscator.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5varf de ac ramas pe canal
- 2radiografiile panoramice
- 0Chist gigant care comunica cu fosa nazala
- 2radiografie dentara - risc?
- 0Cat de nocive sunt mai multe radiografii?
- 2Radiografie dinti metalo-ceramici
- 4tomograf si radiografie in prima luna de sarcina
- 8Sarcina si radiografii
- 1Pot face RMN la un pivot la care nu am pus dintisorul?
- 1problema masea
- 3Problema extractie granulom (citire radiografie)
- 1Radiografie dupa operatie orl
- 2radiografie
- 1Radiografie
- 2Prea multe radiografii?
- 2Radiografie panoramica- interpretare
- 6Interpretare radiografie dentara
- 1Interpretare radiografie dentara
- 0Chirurgie
Mai multe informații despre: Radiografiile dentare radiografia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: