Radiografii dentare - 4 in decurs de o luna

17-08-2018
Nonamex1
Nu este medic/terapeut
Nonamex1
Buna seara!

Mi-am pus aparat dentar recent si a trebuit sa fac mai multe radiografii. In decurs de o luna, am facut 4 radiografii(2 panoramice, 1 la un singur dinte si 1 laterala(nu stiu cum se numeste, dar se vedea si capul, gatul). Nu sunt prea multe 4 radiografii? Ma va afecta acest lucru ? Nu neaparat acum, dar pe viitor?
2 comentarii
0
18-08-2018, ora 09:50
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
dosarul inainte de a fi pus aparatul e normal sa se constituie sa se stie de unde se pleaca.Toti dintii trebuiesc tratati inainte de a pune aparat si stabilit clar ce e de facut cu fiecare.
Nu stiu de ce ati facut 2 panoramice, intrebati medicul care v-a trimis pentru ce sunt necesare aceste radiografii.Lamuriti aceste aspecte!
0
19-08-2018, ora 19:09
Nonamex1
Nu este medic/terapeut
Nonamex1
Multumesc pentru raspuns. Am facut doua radiografii panoramice pentru ca am fost la 2 medici. Prima data mi-a cerut inainte sa imi trateze dintii. Apoi am mai facut una retroalveorala pentru a vedea daca a facut bine. Dupa aproximativ o luna, mi-am pus aparat dentar si a trebuit sa mai fac o radiografie panoramica si o teleradiografie. Intrebarea mea a fost daca ma va afecta faptul ca am facut 4 radiografii intr-o luna, daca ati putea sa imi raspundeti, as fi recunoscator.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: