Prea multe radiografii?

24-01-2019
Evely
Nu este medic/terapeut
Evely
Buna ziua,
In decembrie 2018 am facut o radiografie panoramica pentru o plomba, iar la inceputul lui ianuarie am facut o radiografie bitewing pentru maseaua in cauza si a fost pusa plomba definitiva. Mi s-au recomandat implanturi pentru o zona problema descoperita in urma radiografiei si am programare pentru luni, doar ca trebuie sa merg la alt cabinet si asta inseamna cel putin inca o radiografie.
Sunt indicate atatea radiografii intr-un timp atat de scurt? Ar trebui sa aman procedura?
2 comentarii
0
24-01-2019, ora 19:10
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna seara,
Puteti folosi radiografia panoramica pe care o aveti.
Daca aveti nevoie de tomografie computerizata aia e altceva.
0
25-01-2019, ora 17:53
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Depinde ce radiografie a recomandat medicul dumneavoastră. Este posibil sa ceara un computer tomograf de care are nevoie pentru a știi me implant dentare aveți nevoie. Dozele de radiații de la noile aparate de radiologie sunt extrem de mici asa ca puteți face cu încredere.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: