Prea multe radiografii?
Buna ziua,
In decembrie 2018 am facut o radiografie panoramica pentru o plomba, iar la inceputul lui ianuarie am facut o radiografie bitewing pentru maseaua in cauza si a fost pusa plomba definitiva. Mi s-au recomandat implanturi pentru o zona problema descoperita in urma radiografiei si am programare pentru luni, doar ca trebuie sa merg la alt cabinet si asta inseamna cel putin inca o radiografie.
Sunt indicate atatea radiografii intr-un timp atat de scurt? Ar trebui sa aman procedura?
In decembrie 2018 am facut o radiografie panoramica pentru o plomba, iar la inceputul lui ianuarie am facut o radiografie bitewing pentru maseaua in cauza si a fost pusa plomba definitiva. Mi s-au recomandat implanturi pentru o zona problema descoperita in urma radiografiei si am programare pentru luni, doar ca trebuie sa merg la alt cabinet si asta inseamna cel putin inca o radiografie.
Sunt indicate atatea radiografii intr-un timp atat de scurt? Ar trebui sa aman procedura?
2 comentarii
Buna seara,
Puteti folosi radiografia panoramica pe care o aveti.
Daca aveti nevoie de tomografie computerizata aia e altceva.
Puteti folosi radiografia panoramica pe care o aveti.
Daca aveti nevoie de tomografie computerizata aia e altceva.
Depinde ce radiografie a recomandat medicul dumneavoastră. Este posibil sa ceara un computer tomograf de care are nevoie pentru a știi me implant dentare aveți nevoie. Dozele de radiații de la noile aparate de radiologie sunt extrem de mici asa ca puteți face cu încredere.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5varf de ac ramas pe canal
- 7Radiografie plamani cu rezultat incert ?!?
- 4Retragere gingii in urma detartrajului
- 5inceput usor de retragere a gingiei
- 2Radiografie dinti metalo-ceramici
- 8Sarcina si radiografii
- 1Pot face RMN la un pivot la care nu am pus dintisorul?
- 3extractie masea granulom
- 3Problema extractie granulom (citire radiografie)
- 1Radiografie dupa operatie orl
- 1Radiografie
- 1Radiografie
- 2Radiografii dentare - 4 in decurs de o luna
- 6Interpretare radiografie dentara
- 1Interpretare radiografie dentara
- 0Chirurgie
- 2Interpretare radiografie dentara
Mai multe informații despre: Radiografiile dentare radiografia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: