radiculonevrita
Buna seara!
As dori sa stiu cum se manifesta, cum se constata (ce fel de medic sa aduc acasa, ce analize) si cum se trateaza radiculonevrita.
Tatal meu este medic pensionar, are 4 luni de la proteza de sold si vreo 2 ani de cand e obsedat de boala mai sus mentionata. Are 84 de ani. Mama (si ea medic) nu il crede. Acum 2 ani am facut un doppler la picioare la Timisoara, arterele au iesit bine (atunci era convins ca are trombi). In primavara l-a vazut acasa un neurolog.
Poate nu e deajuns. Are dureri pe care mama le pune pe seama gonartrozei. Acum spune ca i-au amrtit si degetele de la maini (am citit si eu pe net, stiu ca asta se poate intampla in cadrul bolii respective).
Ce sa fac???
As dori sa stiu cum se manifesta, cum se constata (ce fel de medic sa aduc acasa, ce analize) si cum se trateaza radiculonevrita.
Tatal meu este medic pensionar, are 4 luni de la proteza de sold si vreo 2 ani de cand e obsedat de boala mai sus mentionata. Are 84 de ani. Mama (si ea medic) nu il crede. Acum 2 ani am facut un doppler la picioare la Timisoara, arterele au iesit bine (atunci era convins ca are trombi). In primavara l-a vazut acasa un neurolog.
Poate nu e deajuns. Are dureri pe care mama le pune pe seama gonartrozei. Acum spune ca i-au amrtit si degetele de la maini (am citit si eu pe net, stiu ca asta se poate intampla in cadrul bolii respective).
Ce sa fac???
1 comentarii
Eticheta de radiculonevrita nu corespunde cu datele transmise de dumneavoastra.Ii puteti cere detalii domnului Acad. Prof. Dr. Constantin Popa, medic primar neurolog, sef sectie neurologie la Institutul national de neurologie si boli cardiovasculare din Bucuresti, care acorda consiliere telefonica gratuita in fiecare vineri intre orele 10:00--11:00 la telefon 0785195503 sau domnului profesor Alexandru Serbanescu, profesor consultant la clinica de neurologie Colentina, la telefon 0903900300, tasta6 sau 0213364079.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete