Puță umflată copil un an jumătate
Bună ziua. Băiețelul meu de un an jumătate are de câteva zile putinica umflată. Îl curăț dimineața și seara cu betadina si ii dau pe vârf cu baneocin unguent. Dimineața pare că îi trece, dar până seara parcă este umflată iarăși la loc.
Aș vrea să știu dacă e bine să îl curăț pe timpul zilei cu vreun ceai, de mușețel sau alceva. Șervețelele umede nu prea ma conving. Dar nu știu dacă este bine să îl curăț cu ceai de vreun fel. Am auzit păreri și contra. Si aș dori să aflu și altă părere.
Aș vrea să știu dacă e bine să îl curăț pe timpul zilei cu vreun ceai, de mușețel sau alceva. Șervețelele umede nu prea ma conving. Dar nu știu dacă este bine să îl curăț cu ceai de vreun fel. Am auzit păreri și contra. Si aș dori să aflu și altă părere.
3 comentarii
Buna ziua
Cred ca cea mai buna atitudine este sa fie vazut baietelul de un medic chirurg, in perioada cand Dvs. sesizati acea umflare a penisului, si sa nu il mai tratati acasa cu ceva care nu ii rezolva situatia... Sanatate !
Cred ca cea mai buna atitudine este sa fie vazut baietelul de un medic chirurg, in perioada cand Dvs. sesizati acea umflare a penisului, si sa nu il mai tratati acasa cu ceva care nu ii rezolva situatia... Sanatate !
Buna dimineata
Nu este cazul sa va speriati ca va recomand specialitatea de chirurgie, dar consider ca este in masura sa va dea sfatul de care aveti nevoie sa rezolvati problema.
Nu este cazul sa va speriati ca va recomand specialitatea de chirurgie, dar consider ca este in masura sa va dea sfatul de care aveti nevoie sa rezolvati problema.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3decalotare la baietel - necesara?
- 1Decalotarea la bebelusi
- 2lipsa erectie la bebelus de 4 luni-decalotarea
- 1Decalotare
- 2Putulica
- 0Fimoza
- 0Decalotarea, necesara sau nu?!
Mai multe informații despre: decalotarea la bebelusi