lipsa erectie la bebelus de 4 luni-decalotarea
Buna ziua, am un baiat de 3 ani la care i-am facut decalotarea la 10 luni cu mici probleme ptr el, usturimi de la rana, mers la d-na doctor sa finalizeze ea etc, dar totul s-a finalizat in regula ptr baietel.Acum am un baietel de 4 luni si mi s-a recomandat decalotarea de la 1 luna cu sfatul ca e mai usor ptr bebelus si a mers totul mult mai usor dar a durat putin cateva zile pana am finalizat procesul sa zic asa.La baietelul mare din primele saptamani am observat ca are erectie.La baietelul cel mic nu am observat nici macar o data acest proces.E normal?Eu si sotul ne facem griji sa nu fi gresit cu decalotarea asa timpurie.Poate afecta?Va rog sa ne dati un raspuns de la ce varsta e normala erectia la bebelusi si daca lipseste daca il poate afecta in viitor.Multumim,.
2 comentarii
Buna seara!
In primul rand, o mare parte din baietei au o fimoza fiziologica (fireasca) pana la varsta de 2 ani. Prin urmare, decalotarea mai mult sau mai putin fortata nu are ce cauta la varsta de cateva luni si medicii care se respecta nu mai recomanda acest lucru de mult. Facand-o la acea varsta atat de frageda, nu ati reusit din pacate decat sa il chinuiti degeaba. Va recomand sa consultati un chirurg pediatru, preferabil dintr-un centru universitar si sa urmati sfaturile dansului de acum inainte.
O seara placuta!
In primul rand, o mare parte din baietei au o fimoza fiziologica (fireasca) pana la varsta de 2 ani. Prin urmare, decalotarea mai mult sau mai putin fortata nu are ce cauta la varsta de cateva luni si medicii care se respecta nu mai recomanda acest lucru de mult. Facand-o la acea varsta atat de frageda, nu ati reusit din pacate decat sa il chinuiti degeaba. Va recomand sa consultati un chirurg pediatru, preferabil dintr-un centru universitar si sa urmati sfaturile dansului de acum inainte.
O seara placuta!
Buna seara.Decalotarea am facut-o fara probleme si se mentien, parerile despre decalotare sunt diferite nu are rost sa discutam argumente pro sau contra.Noua ni sa recomandat asta si de medicul pediatru din spital la externare si de cel de familie si a fost mult mai simpla acum decat la baietelul cel mare la 10 luni!!!Eu as face-o din nou daca ar fi cazul la o varsta mica.Problema este ca micutului nu i-am vazut putulica in erectie.Poate fi asta o problema cu consecinte pe viitor?Poate fi ceva anume?Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3decalotare la baietel - necesara?
- 1Decalotarea la bebelusi
- 1Decalotare
- 2Putulica
- 3Puță umflată copil un an jumătate
- 0Fimoza
- 0Decalotarea, necesara sau nu?!
Mai multe informații despre: decalotarea la bebelusi