Fimoza
Buna ziua,
Bebele meu 8 luni s.a nascut cu puta bine, la 4 luni doctora de fam i.a rupt pielita care tine preputul de glandul.
El nu mai facea bn pisu si nu m-a lasat sa-i mai fac decalotarea, nici in prezent nu ma lasa sa pun mana pe puta.
Pediatra ne-a zis ca are fimoza si ca trebuie sa mergem la chirurgie sa-l taie acolo. cea ce nu mi se pare normal la varsta lui... am citit multe pareri si spun ca fimoza se duce de la sine pana la 10 -11 ani daca nu aatunci pune probleme de genul ca trebuie taiat acolo. nu asa mic.
Dumneavoastra ce ma sfatuiti ca ar fi bine sa fa .
Bebe este vesel nu plange cand urineaza... dimineata la prima urina se forteaza dar nu stiu daca pt a urina sau pt a trage vanturi.
Astept raspunsul dumneavoastra, multumesc!
Bebele meu 8 luni s.a nascut cu puta bine, la 4 luni doctora de fam i.a rupt pielita care tine preputul de glandul.
El nu mai facea bn pisu si nu m-a lasat sa-i mai fac decalotarea, nici in prezent nu ma lasa sa pun mana pe puta.
Pediatra ne-a zis ca are fimoza si ca trebuie sa mergem la chirurgie sa-l taie acolo. cea ce nu mi se pare normal la varsta lui... am citit multe pareri si spun ca fimoza se duce de la sine pana la 10 -11 ani daca nu aatunci pune probleme de genul ca trebuie taiat acolo. nu asa mic.
Dumneavoastra ce ma sfatuiti ca ar fi bine sa fa .
Bebe este vesel nu plange cand urineaza... dimineata la prima urina se forteaza dar nu stiu daca pt a urina sau pt a trage vanturi.
Astept raspunsul dumneavoastra, multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ma ustura penisul
- 0Fimoza, parafimoza sau doar neruperea fraului preputului?
- 8Tratament... am fimoza?
- 1problema...fimoza?
- 5Fimoza
- 1Nu sunt sigur daca am fimoza
- 0Este sau nu fimoza???
- 1Fimoza
- 0Fimoza - afecteaza dezvoltarea penisului?
- 0Fimoza Ejaculare precoce ?
- 1fimoza
- 0Fimoza
- 3Puță umflată copil un an jumătate
- 0După operația de fimoză!
- 0Operatie gresita fimoza?
- 0Decalotarea, necesara sau nu?!
- 2Pot ramane insarcinata daca sotul meu are fimoza?
Mai multe informații despre: Fimoza decalotarea la bebelusi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: