psoriazis de vreo 7 ani
BUNA SEARA, am psoriazis de vreo 7 ani, am incercat tot felul de tratamente.la inceput mi-a aparut pe cap apoi pe coate si pe picioare de la genunci in jos, am folosit tot felul de creme problema mea cea mai mare este ca am fost la medic si mi-a gasit siartrita psoriazica psoriazisul este vulgaris.O INTREBARE, MI-A FOST INDICAT SA FAC 2 FIOLE PE SAPTAMINA DE METHOTREXAN. ma intereseaza daca a mai facut cineva si care sunt riscurile
4 comentarii
dacă ai şi artrită atunci doar cremele nu sunt de ajuns oricât de bune şi promiţătoare ar fi!- în timp poţi să ajungi la complicaţii articulare severe- deformări şi incapacitate funcţională.
Metrotrexat este un tratament bun, te va ajuta în această situaţie. într-adevăr pot exista şi efecte secundare, dar dacă nu răspundeţi bine sau aveţi efecte adverse- oricând se poate folosi alt medicament. există terapii noi multe aplicate cu succes pacienţilor şi cu păstrarea funcţîonării articulatiilor
Metrotrexat este un tratament bun, te va ajuta în această situaţie. într-adevăr pot exista şi efecte secundare, dar dacă nu răspundeţi bine sau aveţi efecte adverse- oricând se poate folosi alt medicament. există terapii noi multe aplicate cu succes pacienţilor şi cu păstrarea funcţîonării articulatiilor
mii de multumiri pentru raspunsul promnt, la ce terapii va referiti ? as fi tare multumita daca mi-ati spune
păi există tot felul de medicamente noi: terapii biologice, tratamente precum infliximab, adalimumab, etanercept- acestea sunt cele mai noi existente la ora actuală- ex medicamentul Remicade
Uite aici o crema care functioneaza cu adevarat, de abia a aparut pe piata in Germania in toamna :
http://forum.romedic.ro/prod/O_crema_care_functioneaza_la_psoriazis_si_neurodermita_!!!_038636.html
Ce mai functioneaza este un tratament homeopat la un medic bun care practica homeopatia clasica (spre exemplu Dr. Silivaia Nedelcu sau Dr. Ileana Randasu din Bucuresti)
http://forum.romedic.ro/prod/O_crema_care_functioneaza_la_psoriazis_si_neurodermita_!!!_038636.html
Ce mai functioneaza este un tratament homeopat la un medic bun care practica homeopatia clasica (spre exemplu Dr. Silivaia Nedelcu sau Dr. Ileana Randasu din Bucuresti)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9psoriazis - o crema?
- 16psoriazis?
- 22Psoriazis si alte boli de piele rezolvate cu ajutorul plantelor medicinale
- 24Psoriazisul este genetic?
- 3dermatita sau psoriazis?
- 3am psoriazis la 17ani.. pot sa mananc citrice?
- 4psoriazis se transmite?
- 2PSORIAZIS- Lampa UVA
- 0Paradontoza, psoriazis, tratament cortizon, afte, leucoree
- 3baiat de 5 ani sufera de psoriasis
- 7Cam 3 saptamani am mancarimi deasupra gleznei... psoriazis?
- 3Psoriazis al scalpului de 10 ani
- 0interpretare biopsie- psoriazis sau nu?
- 1Psoriazis la unghii
- 2Tratament Psoriazis
- 0Eritrodermir
- 3Tratament pentru psoriazisul scalpului
- 2Psoriasis
Mai multe informații despre: Psoriazisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: