asa renumitul Psoriazis..

14-01-2012
andreea reea
Nu este medic/terapeut
andreea reea
Buna tuturor! Am 19 ani si sufar de Psoriazis. La inceputul anului trecut am urmat un tratament cu Diprosalic, Dermovate si Asorian, in urma caruia acele coji urate de la nivelul scalpului disparusera. Vazand efectul, in vara, am renuntat la tratament, dar din pacate, la inceputul lunii septembire l-am reluat intrucat cojile au inceput sa reapara. Efectul se observa iarasi, numai ca au inceput sa imi apara niste semne si pe spate. De fapt, este vorba de acelasi tip de coji. Ce as putea sa folosesc? Am incercat aceleasi solutii pe care le folosesc la nivelul scalpului, dar nu exista niciun efect. Mi-e tare teama ca imi vor aparea si pe restul corpului. Stiu ca stresul este unul dintre principalele cauze, dar din nefericire, sunt o fire agitata, care se nelinisteste din pricina oricarui lucru. Sunt convinsa ca exista printre voi si persoane suferinde de aceasta afectiune. De aceea, astept un raspuns! Ce tratamente au fost eficiente in cazul vostru? Multumesc!
3 comentarii
0
15-01-2012, ora 01:28
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă andreea reea, accesaţi următorul link şi citiţi despre apa sărăcită în deuteriu, care este un tratament eficient pentru psoriazis:
http://forum.romedic.ro/prod/Apa_s%C4%83r%C4%83cit%C4%83_%C3%AEn
_deuteriu_alung%C4%83_cancerul, __psoriazisul, __depresia_%C5%9Fi..._059279.html

Un an nou fericit şi luminos vă doresc. Multă sănătate.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
15-01-2012, ora 01:39
andreea reea
Nu este medic/terapeut
andreea reea
Multumesc frumos pentru raspuns! O sa citesc toate informatiile. Exista persoane pe acest forum care au folosit apa saracita în deuteriu?
0
16-01-2012, ora 05:18
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna!
@andreea reea, nu ştiu dacă există persoane pe acest forum care să fii folosit apa sărăcită în deuteriu pentru vindecarea psoriazisului. Cunosc doar o persoană care a folosit cu succes această apă pentru vindecarea depresiei psihice cu substrat metabolic.
Documentaţi-vă cu privire la Qlarivia şi faceţi ceea ce consideraţi că este spre binele dv.
Consultaţi medicul!

Numai bine,
Mr. Nick
Post SCriptum - Şi pachetul ' Psoriazis Kit complet ', de la Catalysis, este foarte bun pentru tratarea psoriazisului. Documentaţi-vă şi cu privire la el, chiar şi doar pentru a vă îmbunătăţii cultura generală, dacă nu (şi) pentru a vă decide să-l folosiţi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Proteinele microflorei bacteriene de la nivelul pielii pot oferi protecție împotriva unor boli
  • Pierderea în greutate ar putea ameliora simptomele psoriazisului
  • FDA a aprobat un nou medicament împotriva psoriazisului
  • Psoriazisul ar putea fi prevenit cu extractul de vanilie artificial
  • Tratamentul psoriazisului cu inhibitori PDE4
  • Activitatea fizică redusă este asociată cu un risc crescut de psoriazis
  •