psoriazis?

05-01-2009
tabacarucristian
Nu este medic/terapeut
tabacarucristian
Buna ziua. Apelez la bunavointa dv pentru a gasi un mod de a ajuta un coleg.Deci are o boala de piele doctorii au spus ca este psoriazis pe toata suprafata corpului dar nu raspunde la nici un tratament, as doi sa va trimit poze sa le vedeti si dv pentru a da un diagnostic si eventual un tratament, dar nu stiu unde sa le trimit.Astept raspunsul dv.
4 comentarii
0
05-01-2009, ora 20:26
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
In sectia unde lucrez eu nu am ocazia sa ma confrunt cu cazuri de psoriazis, asa ca asteapta raspunsul dermatologului care precis te va lamuri.Ce pot sa iti spun eu este ca am avut un caz(a ajuns la mine pentru alta suferinta) al unui pacient diagnosticat cu psoriazis dar caruia i-au disparut complet placardele dupa ce si-a rezolvat o problema care il macina (psihic) de mult timp.Nu stiu daca i-au mai aparut ulterior.Oricum o componenta psihica este recunoscuta a exista in patogenia psoriazisului
Numai bine
0
25-01-2009, ora 00:44
lucianab
Nu este medic/terapeut
lucianab
buna ziua si eu sufar de psoriaizs de 12 ani la 2 degete, la cap si talpa piciorului de 1 an si urmez tratamentul cu cremele de la psoremis..de 2 luni si vad k au efect...intrebarea mea este daca stie cineva sau a trecut prin asta viitorii mei copiii o sa aiba aceeasi boala? va multumesc
0
25-01-2009, ora 09:56
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Teoretic boala nu se transmite nici genetic, nici prin contact direct...dar in medicina nu e bine sa spui niciodata niciodata...exista oricind u risc.
0
25-01-2009, ora 11:14
lucianab
Nu este medic/terapeut
lucianab
va multumesc pentru raspuns este o lupta continua si sper sa o inving cu regim si cremele naturiste de la psoremiss...nu vreau sa fac reclama ci vreau doar sa ajut pe cei ca mine atat...de 12 ani am incercat tot pot sa spun toate cremele din farmacii, pe moment se vedea o ameliorare apoi la fel.si fara rezultat mai ales ca eu aveam doar 2 degete bolnave de psoriazis, dar pe parcursul anilor stresul s-a accentuat am facut o facultate etc...acum iau vitamine D+A si E si sedocalm de la naturiste si ma simt bine.Sunt foarte calma si incerc sa ma detasez de orice problema si s-o rezolv cu calm fara sa ma enervez. Nu mai consum cola, cafea, ciocolata, carne de porc, fara prejeli totul fiert si fructe multe pe scurt mi am schimbat modul de viata...cu greu, dar sper sa inving boala care m-a napustit asa de tanara am doar 25 ani...si toata viata in fata..in final nu va pierdeti speranta si luptati impotriva acestei boli care si -a facut intrare in vietile nostre.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Proteinele microflorei bacteriene de la nivelul pielii pot oferi protecție împotriva unor boli
  • Pierderea în greutate ar putea ameliora simptomele psoriazisului
  • FDA a aprobat un nou medicament împotriva psoriazisului
  • Psoriazisul ar putea fi prevenit cu extractul de vanilie artificial
  • Tratamentul psoriazisului cu inhibitori PDE4
  • Activitatea fizică redusă este asociată cu un risc crescut de psoriazis
  •