Psihoterapeut Craiova - tulburare de personalitate borderline
Buna ziua,
Fratele meu a fost recent diagnosticat cu tulburarea de personalitae borderline. Are 18 ani. Situatia este mult mai complicata insa nu vreau sa intru in detalii, as avea mare nevoie de recomandarea unui psihoterapeut bun in Craiova, sau in cel mai rau caz si Bucuresti. Din ce m-am documentat eu cele mai bune terapii sunt cognitiv-comportamentale si terapia dialectica si comportamentala dezvolata de Marsha Linehan.
Va multumesc frumos
Fratele meu a fost recent diagnosticat cu tulburarea de personalitae borderline. Are 18 ani. Situatia este mult mai complicata insa nu vreau sa intru in detalii, as avea mare nevoie de recomandarea unui psihoterapeut bun in Craiova, sau in cel mai rau caz si Bucuresti. Din ce m-am documentat eu cele mai bune terapii sunt cognitiv-comportamentale si terapia dialectica si comportamentala dezvolata de Marsha Linehan.
Va multumesc frumos
3 comentarii
Am eu un psihoterapeut bun in Craiova. Face dramoterapie. Bordeline face parte din categoria tulburarilor dramatice. Merge bine terapia. Sedinta e 150 lei
Multumesc, dar am nevoie de terapia pe care am mentionat-o. Imi puteti lasa, totusi, un contact in caz de nu voi gasi pe nimeni? Multumesc
Da, am inteles, insa tulburarile astea dramatice merg bine cu dramoterapia, in plus este si psiholog clinician, face diverse evaluari
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Cand este necesara internarea psihiatrica?
- 0Lipsa empatiei în tulburare de personalitate
- 9Tulburarea de personalitate borderline
- 4Mama mea borderline.. Din pacate.
- 1Tulburare de personalitate și carnet de conducere
- 7Internare 6 luni pentru bpd
- 1Am o situație disperată și doresc un răspuns.
Mai multe informații despre: tulburarea de personalitate borderline
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: