Am o situație disperată și doresc un răspuns.

21-07-2023
Sonea David
Nu este medic/terapeut
Sonea David
Bună ziua am un băiat cu diagnostic de tulburare de personalitate boderlain și as încerca cu terapie de grup dar nu știu unde ar fi asa ceva are medicamente prescrise dar nu îl ajuta la psiholog refuză să meargă tot amenință că se sinucide nu mai știu cu ce as putea sa îl ajut ma simt neajutorată nu știu ce as mai putea face nu pot sa îl las singur pur și simplu situația ma depășește va rog ajutati-ma sunt singură are 19 ani și nu mai vrea nimic de la viata.Sunt disperata
1 comentarii
0
21-07-2023, ora 16:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Nu stiu daca se face terapie de grup pentru borderline. Dar are dreptul la 12 consultatii gratuite la psiholog pe an, cu trimitere de la psihiatru.
Sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul