Internare 6 luni pentru bpd
Mi au spus sa ma internez pentru tratarea tulburării de personalitate borderline. Pt 6 luni? E posibil asa ceva, pt asa mult timp doar pt borderline? Nu mi au dat multe detalii. Ce îmi ascund?
Nici nu am voie sa întreb ca ma iau în ras sau în bătaie de joc orice as spune... Explodez.
Sunt foarte nervoasa
Pentru ce mi au făcut doctorii aici
Locuiesc în strainatate
M am îmbolnăvit foarte tare din cauza lor. Am venit aici bolnava psihic 30% si am devenit 100 % bolnava.
Știu ca nu ma credeți dar asta e adevărul eu știu ce s a întâmplat.
Nici nu am voie sa întreb ca ma iau în ras sau în bătaie de joc orice as spune... Explodez.
Sunt foarte nervoasa
Pentru ce mi au făcut doctorii aici
Locuiesc în strainatate
M am îmbolnăvit foarte tare din cauza lor. Am venit aici bolnava psihic 30% si am devenit 100 % bolnava.
Știu ca nu ma credeți dar asta e adevărul eu știu ce s a întâmplat.
7 comentarii
Sa va dea tratamentul acasa si sa tineti legatura lunar cu medicul. Mi se pare suspect.
Nu cumva nu ai înțeles bine? Pentru că perioada de internare nu poate fi așa de lungă, după 2-3 săptămâni continui tratamentul acasă.
Poate nu am înțeles bine.
Tot ce știu este ca implica suport de grup pentru persoane care au borderline. (adevărat sau nu ce auspua?) Alte detalii nu mi au dat.
Familia este implicata.. cred vor sa ma închidă in vreun fel de azil?
Tot ce știu este ca implica suport de grup pentru persoane care au borderline. (adevărat sau nu ce auspua?) Alte detalii nu mi au dat.
Familia este implicata.. cred vor sa ma închidă in vreun fel de azil?
Grupul suport înseamnă altceva. Este un grup de persoane care se întâlnesc la o anumită oră cu un terapeut și-și împărtășesc trăirile și ce i-au făcut să se simtă mai bine. Terapeutul îi ghidează spre comportamente acceptate social. Nu e nevoie de internare pentru asta.
Nu semnati pentru o asemenea internare. Aveti grija!
Nu am semnat nimic.
Mulțumesc mult pentru răspunsuri.
Mulțumesc mult pentru răspunsuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Cand este necesara internarea psihiatrica?
- 0Lipsa empatiei în tulburare de personalitate
- 9Tulburarea de personalitate borderline
- 4Mama mea borderline.. Din pacate.
- 1Tulburare de personalitate și carnet de conducere
- 3Psihoterapeut Craiova - tulburare de personalitate borderline
- 1Am o situație disperată și doresc un răspuns.
Mai multe informații despre: tulburarea de personalitate borderline
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: