Internare 6 luni pentru bpd

05-10-2020
Requiem
Nu este medic/terapeut
Requiem
Mi au spus sa ma internez pentru tratarea tulburării de personalitate borderline. Pt 6 luni? E posibil asa ceva, pt asa mult timp doar pt borderline? Nu mi au dat multe detalii. Ce îmi ascund?
Nici nu am voie sa întreb ca ma iau în ras sau în bătaie de joc orice as spune... Explodez.
Sunt foarte nervoasa
Pentru ce mi au făcut doctorii aici
Locuiesc în strainatate
M am îmbolnăvit foarte tare din cauza lor. Am venit aici bolnava psihic 30% si am devenit 100 % bolnava.
Știu ca nu ma credeți dar asta e adevărul eu știu ce s a întâmplat.
7 comentarii
1
05-10-2020, ora 06:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa va dea tratamentul acasa si sa tineti legatura lunar cu medicul. Mi se pare suspect.
0
05-10-2020, ora 12:50
Requiem
Nu este medic/terapeut
Requiem
Mulțumesc mult pentru răspuns.
1
06-10-2020, ora 08:53
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Nu cumva nu ai înțeles bine? Pentru că perioada de internare nu poate fi așa de lungă, după 2-3 săptămâni continui tratamentul acasă.
0
06-10-2020, ora 11:28
Requiem
Nu este medic/terapeut
Requiem
Poate nu am înțeles bine.
Tot ce știu este ca implica suport de grup pentru persoane care au borderline. (adevărat sau nu ce auspua?) Alte detalii nu mi au dat.
Familia este implicata.. cred vor sa ma închidă in vreun fel de azil?
1
06-10-2020, ora 12:32
Psihologie, București
Grupul suport înseamnă altceva. Este un grup de persoane care se întâlnesc la o anumită oră cu un terapeut și-și împărtășesc trăirile și ce i-au făcut să se simtă mai bine. Terapeutul îi ghidează spre comportamente acceptate social. Nu e nevoie de internare pentru asta.
2
06-10-2020, ora 13:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu semnati pentru o asemenea internare. Aveti grija!
0
06-10-2020, ora 20:50
Requiem
Nu este medic/terapeut
Requiem
Nu am semnat nimic.
Mulțumesc mult pentru răspunsuri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul