Protezare sold
Buna ziua
Vin cu rugamintea de a ma ajuta cu niste informatii in baza carora sa pot face o alegere in cunostinta de cauza. Am 49 de ani si am suferit o luxatie congenitala de sold stang tratata in copilarie cu aparat gipsat. Din pacate, odata cu trecerea timpului a intervenit si coxartroza si a aparut diferenta de lungime intre membre de 2-3 cm, dureri la mers indelungat, asimetria bazinului. Va trebui sa mi se puna o proteza de sold. Nu am inca dureri noaptea si ma pot incalta, ma pot aseza si ridica destul de usor pe un scaun. As dori sa ma indrumati catre cea mai buna clinica unde as putea sa ma operez -din tara sau din afara tarii, cam care ar fi costurile in tara si in afara, in Europa sau Turcia, cum este recuperarea si daca ar trebui sa ma operez acum sau este mai bine sa mai astept avand in vedere ca inca nu am dureri insuportabile iar durata de viata a protezei este limitata la maxim 15 ani. De asemenea daca aveti informatii despre protezarea anatomica a soldului care am inteles ca a fost facuta si la noi in premiera la Brasov in anul 2015 si daca este mai buna decat protezarea clasica.Va multumesc.
Vin cu rugamintea de a ma ajuta cu niste informatii in baza carora sa pot face o alegere in cunostinta de cauza. Am 49 de ani si am suferit o luxatie congenitala de sold stang tratata in copilarie cu aparat gipsat. Din pacate, odata cu trecerea timpului a intervenit si coxartroza si a aparut diferenta de lungime intre membre de 2-3 cm, dureri la mers indelungat, asimetria bazinului. Va trebui sa mi se puna o proteza de sold. Nu am inca dureri noaptea si ma pot incalta, ma pot aseza si ridica destul de usor pe un scaun. As dori sa ma indrumati catre cea mai buna clinica unde as putea sa ma operez -din tara sau din afara tarii, cam care ar fi costurile in tara si in afara, in Europa sau Turcia, cum este recuperarea si daca ar trebui sa ma operez acum sau este mai bine sa mai astept avand in vedere ca inca nu am dureri insuportabile iar durata de viata a protezei este limitata la maxim 15 ani. De asemenea daca aveti informatii despre protezarea anatomica a soldului care am inteles ca a fost facuta si la noi in premiera la Brasov in anul 2015 si daca este mai buna decat protezarea clasica.Va multumesc.
2 comentarii
Durata maxima nu este 15 ani...mai degraba spre 25 ani. Trebuie samai asteptati doar daca aveti o viata aproape normala.daca asteptati pana nu mai puteti merge si rezultatul postoperator nu va mai fi la fel de bun- veti avea atrofie musculara etc
Ați găsit ce cautati, ati decis sa va operati?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 109Coxartroza - Proteza de sold
- 10coxartroza
- 5proteza sold, dureri si amorteli picioare
- 8Operatie de sold - cu proteza ceramica
- 5schimbarea Sertralinei cu Coaxil?
- 3Cat se mai poate amana protezarea soldului?
- 0proteza sold stang
- 0compozitie proteza sold
- 5Proteza sold
- 9Proteza sold
- 0durere zona inghinala dupa proteza de sold
- 1operatie de protezare totala de sold
- 0Proteza de sold alergie
- 0Recomandare proteze de sold
- 4Șold blocat - procedura de decompresie a capului femural cu injectare de celule STEM din creasta ili
- 0RMN prostata
- 0Artroplastie totala de sold
- 1Recuperare dupa artroplastie totala șold
- 1Intrebare proteză luxație de șold congenitală, bilaterală
Mai multe informații despre: proteza de sold
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: