Protezare sold

23-02-2019
angelad
Nu este medic/terapeut
angelad
Buna ziua
Vin cu rugamintea de a ma ajuta cu niste informatii in baza carora sa pot face o alegere in cunostinta de cauza. Am 49 de ani si am suferit o luxatie congenitala de sold stang tratata in copilarie cu aparat gipsat. Din pacate, odata cu trecerea timpului a intervenit si coxartroza si a aparut diferenta de lungime intre membre de 2-3 cm, dureri la mers indelungat, asimetria bazinului. Va trebui sa mi se puna o proteza de sold. Nu am inca dureri noaptea si ma pot incalta, ma pot aseza si ridica destul de usor pe un scaun. As dori sa ma indrumati catre cea mai buna clinica unde as putea sa ma operez -din tara sau din afara tarii, cam care ar fi costurile in tara si in afara, in Europa sau Turcia, cum este recuperarea si daca ar trebui sa ma operez acum sau este mai bine sa mai astept avand in vedere ca inca nu am dureri insuportabile iar durata de viata a protezei este limitata la maxim 15 ani. De asemenea daca aveti informatii despre protezarea anatomica a soldului care am inteles ca a fost facuta si la noi in premiera la Brasov in anul 2015 si daca este mai buna decat protezarea clasica.Va multumesc.
2 comentarii
0
26-02-2019, ora 22:01
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
Durata maxima nu este 15 ani...mai degraba spre 25 ani. Trebuie samai asteptati doar daca aveti o viata aproape normala.daca asteptati pana nu mai puteti merge si rezultatul postoperator nu va mai fi la fel de bun- veti avea atrofie musculara etc
0
05-07-2019, ora 20:23
Sintra
Nu este medic/terapeut
Sintra
Ați găsit ce cautati, ati decis sa va operati?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un program de mers cu un obiectiv de distanță poate îmbunătăți funcționarea după operația de înlocuire a șoldului
  •