proteza totala de sold infectata
Multumesc mult pentru promptitudine!!! Medicul sustine ca infectia nu a atins proteza, ca ar fi una fasciala... daca am retinut corect termenul, dar nu s-a facut CT ci doar radiografie normala... Rezultatele de la sange nu le am acum dar le primesc pana pe seara... am si o fotografie cu rana.. daca ajuta sa va formati o parere... Cum pot sa va trimit??
Buna ziua domnule doctor in data de 15 ianuarie 2021 am fost operat proteză de sold totul a decurs bine timp de trei luni și jumătate pînă în 5 mai după care operatia sa rosti si umflat si in timp de o săptămînă a început să puroieze am fost redeschis si curățat dar nu după mult timp mai exact după scoaterea firelor infecție a reapărut ce e de facut adora ce sunt de șase luni acasa si sansele sa imi reiau activitatea la locul de munca sunt tot mai mici si medicul spune că următoarea etapă daca nu se potolește infecție este sa înlocuim proteze cu un înlocuitor de proteză si trei sau șase luni pînă trece infecție si apoi sa punem o proteze noua asta însemnînd ca eu sa pierd locul de munca si din cite am inteles tratarea infecție este destul de costisitoare ce e de facut va multumesc astept un raspuns h c
Buna ziua,
Tocmai ati mentionat tratamentul necesar: lavaj chirurgical, antibioterapie si, la nevoie, inlocuirea protezei cu un spacer pana la vindecarea infectiei, cand se monteaza o alta proteza definitiva.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Tocmai ati mentionat tratamentul necesar: lavaj chirurgical, antibioterapie si, la nevoie, inlocuirea protezei cu un spacer pana la vindecarea infectiei, cand se monteaza o alta proteza definitiva.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua după analizele facute si recoltare mi sa adus la cunoștință că am contactat o bucătărie nu mii sa specificat denumirea ce e de facut
Buna ziua,
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg ultima D-voastra postare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg ultima D-voastra postare.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Bună seara! Mama mea are o proteza cimentata la sold din anul 2004. De 2 luni I a apărut pe linia operatiei un buboi (ca un furuncul). A fost la ortoped, a tăiat o și a curățat puțin, I a recoltat secreție și nu are absolut nici o infecție. Radiografia a zis ca arata bine. Dar nu știe ce este acea buba cu puroi și acum a speriat o ca are septicemie. Este posibil asa ceva? Va mulțumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32Coxartroza. Cum as putea procura o proteza de sold cimentata?
- 5proteza sold, dureri si amorteli picioare
- 5schimbarea Sertralinei cu Coaxil?
- 6revizia protezei de sold
- 0proteza sold stang
- 5Proteza sold
- 9Proteza sold
- 6Cauze si solutii pentru picior mai scurt dupa operatie de sold?
- 9Proteza totala de sold - dureri postoperatorii
- 2Recuperare post operatorie proteza de sold
- 0durere in soldul stang.Se lasa durerea pe picior cateodata insuportabila.
- 12Operatie protezare sold.
- 1Usturime, senzatie de furnicaturi
- 9Neuropatie de femural
- 5Sezatie de caldura/arsura sold
- 0Proteza de sold alergie
- 0Proteze de sold
- 1Coxastroza
- 0Hip arthroplasty
- 5Necroza cap femural post radioterapie
Mai multe informații despre: Soldul proteza de sold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: