Proteine
Buna ziua nu stiu daca aici se poate raspunde si la genu asta de intrebari da o sa incerc
Fac sala si am reusit sa slabesc 15 kg(aveam 100 acum am 85) si ash vrea sa stiu daca incep sa iau proteine ma ingras la loc?sau maresc masa musculara?
Daca aveti cunostite va rog sa ma ajutati
Cu stima Andrei
Fac sala si am reusit sa slabesc 15 kg(aveam 100 acum am 85) si ash vrea sa stiu daca incep sa iau proteine ma ingras la loc?sau maresc masa musculara?
Daca aveti cunostite va rog sa ma ajutati
Cu stima Andrei
1 comentarii
eu am tinut o "dieta" numai pe baza de proteine + legume (fara fructe, fara piine, fara alcool) si am slabit 10 kg in 2 luni
te ingrasi la loc numai daca revii la regimul alimentar obisnuit si te lasi de sala...
totusi, cel mai bine intreaba-i pe cei de la sala ce ar trebui sa maninci in paralel cu proteinele, ca sa nu ai surprize
te ingrasi la loc numai daca revii la regimul alimentar obisnuit si te lasi de sala...
totusi, cel mai bine intreaba-i pe cei de la sala ce ar trebui sa maninci in paralel cu proteinele, ca sa nu ai surprize
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Voi știți ce mâncați?Oameni ultraprocesati Capcanele industriei alimentare actuale.
- 1Am prea multa grasime pe burta?
- 1E nevoie sa slabesc?
- 2În prediabet ai voie smoothieuri de fructe amestecate cu legume?
- 0Unde pot învăța nutriție?
- 0Diabetul se vindeca?
- 1O sa inversez posibilul diabet sau prediabet și o sa devin nutritionist
- 3Postul intermitent ca metoda de slabire, a reusit cineva sa slabeasca asa ?
- 0Curs online cum sa slabesti
- 2SOS vreau sa slabesc