Prostatita cronica bacteriana

28-05-2020
Romsoc
Nu este medic/terapeut
Romsoc
Bună ziua.
In urma cu aproximativ 5 ani de zile am observat în lichidul seminal mai multe corpuri gelatinoase de mici dimensiuni fapt pentru care m-am dus la un urolog sa vad despre ce anume este vorba.
Am fost întrebat despre simptomele pe care le am în momentul urinari și nu numai însă pe vremea aceea nu simțeam nimic.
Urologul mi-a spus ca nu știe despre ce este vorba fapt pt care toată treaba a rămas asa.
Odată cu trecerea timpului acele corpuri gelatinoase au început sa se înmulțească și sa se mărească luând forma uretrei la ejacularea spermei.
De atunci am continuat sa merg la mai mulți urologie și am făcut mai multe investigații medicale de laborator în urma cărora a fost descoperita în lichidul prostatic bacterie e-coli ( Escherichia coli) fapt pt care am fost diagnosticat cu prostatita cronica.
Am urmat mai multe tratamente cu antibiotice respectiv zanocin 10 zile după care la un interval de 5 luni din cauza simptomelor am făcut încă un tratament cu antibiotic de 20 de zile după care la un interval de câteva luni am făcut un tratament cu Ciprinol de 250 g de 6 săptămâni iar acum de 5 luni simptomele au revenit și sunt din ce în ce mai urate.
Sunt epuizat psihic și nu mai știu ce sa fac și la ce metoda sa apelez pentru a ma vindeca de aceasta prostatita.
Daca a reușit cineva sa găsească o metoda as fi foarte recunoscător dacă m-ar ajuta și pe mine.
Multă sănătate va doresc!!!
4 comentarii
0
11-12-2020, ora 18:57
erick2000
Nu este medic/terapeut
erick2000
Romsoc, imi pare raw sa ti spun ca suferi de acelasi gunoi de boala de care sufar si eu, prostatita cronica bacteriana, nu cauta solutii la doctori urologi ca urologii habar n au cu ce se mananca aceasta boala, doar te mananca de bani degeaba, arunci banii pe geam de pomana, nu stiu ce sfaturi sa ti dau, nu am gasit nici eu inca o solutie, din pacate in 2020 habar n aveam de aceasta boala, sunt multi care sufera si medicii doar papa bani fara rezultate, eu am cateva obiective de urmat pt aceasta boala, daca te intereseaza o sa ti scriu mai multe in privat, sanatate!
0
04-03-2022, ora 20:23
Armi
Nu este medic/terapeut
Armi
Bună ziua, sunt și eu în aceiași situație de vreo 10 ani de zile însă în ultimele luni să cam agravat. Menționez că am 34 de ani. Dacă sunt ceva noutăți legate de această problema aș fi recunoscător pentru orice informații.Va multumesc
0
14-04-2022, ora 13:15
bubulinu11
Nu este medic/terapeut
bubulinu11
Buna ziua
imi pare rau sa aud de problemele voastre. stiu si eu ce inseamna.
va sugerez eu un tratament. dupa nenumarate cure de antibiotic ( cea mai lunga 9 luni de tavanic) am luat suplimentul Prostate Protekt.m a ajutat ff mult.un an de zile nu am mai avut niciun simptom ( jet urinar puternic, erectii in fiecare dimineatsa, ejaculare fara dureri, ejacularea precoce a disparut, si cel mai nasol simptom pentru mine ( durere surda sub buric )a disparut si el.dupa cateva luni de prostate protect din pacate simptomele se instaleaza din nou incet incet.chiar si dupa 9 luni de tavanic.asa ca nu imi ramane decat sa iau din nou suplimentele mentionate. pentru mine a fost sigurul supliment ce a functionat. plus inca ceva. sa va feriti zona abdomenului si zona intima de frig.chiar si cand ni se pare ca este cald afara.eu mai parsiva boala nu cunosc...
0
03-08-2022, ora 18:45
bitang
Nu este medic/terapeut
bitang
Mi se pare enorm de mult asa lunga perioada de antibiotic.Ai grija cu antibioticul sa nu-ti faci provoci alte probleme.Esti sigur ca ai prostatita bacteriana?Multe cazuri sunt de prostatita non-bacteriana.Dupa atata timp de antibiotic mai ales cu Tavanic bacteria trebuia sa dispara.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: