Buna ziua, sufăr de prostatita cronica

15-04-2021
Romis
Nu este medic/terapeut
Romis
Am 56 de ani de 20 de ani sufăr de Prostatita cronica, am urmat multe tratamente în decursul acestor ani, dar de tratat nu am reusit.As dori daca cineva ma poate ajuta cu un sfat, care a trecut prin așa ceva.Ma doare capul penisului dar numai seara la culcare și ziua când incerc sa dorm putin, mentionez ca de ani de zile dorm numai cu fata în jos.As dori poate cineva a fost în situația mea, s au poate un doctor imi poate recomanda un tratament.Am fost la urolog ultima oara acum 3 ani, am facut consult si mi a spus că aceasta Prostatita da si aceste dureri.Sanatate multa la toti si astept un raspuns.Multumesc.
5 comentarii
0
11-02-2022, ora 22:06
Vlad-
Nu este medic/terapeut
Vlad-
Buna ziua, las si eu aici un tratament care mie mi-a fost de mare folos. In urma cu 3 ani de zile am fost diagnosticat cu prostatita cronica nonbacteriana si, dupa multe luni de tratamente cu antibiotice nu s-a ameliorat deloc ci din contra sa agravat mai tare, asa ca M-am decis sa ma tratez doar cu tratamente naturiste si am luat asa, in fiecare dimineata si seara Tintura de Pufulita cu flori mici si Ghimpe, Tintura de Propolis si Sunvert. Dupa 6 luni de tratament vreau sa va spun ca ma simt f bine. Sanatate multa!
0
13-02-2022, ora 21:10
Romis
Nu este medic/terapeut
Romis
Mulțumesc mult, voi încerca acest tratament.Chiar acum 15 zile am fost la un control și doctorul mi a spus ca și alți doctori de altfel ca prostatita nu se tratează în totalitate niciodată, simptomele revin de fiecare dacă. SANATATE MULTA.
0
14-04-2022, ora 13:23
bubulinu11
Nu este medic/terapeut
bubulinu11
la mine a functionat suplimentul Prostae protekt.am incercat multe suplimente, e singurul care m a ajutat sa am un an fara dureri, fara dureri peniene, dureri la ejaculare, antibiotice am luat cu pumnul, cel mai mult 9 luni de tavanic...cand iau tavanic nu ma doare, dar cat sa il iei ? eu mi am propus sa iau 12 luni, nu am reusit.ceaiurile de ghimpe si pufulita inca credd ca fac bine, supoziltoarele de ghimpe pufulita la fel.iar sa te feresti de frig in zina prostatei nici nu mai zic. dar aici nu vorbesc de frig mare, aici vorbesc de orice adiere de vant sau curent si te prinde nepregatit si esti gata, din nou se inflameaza.eu port tot timpul ciorapi de lana, din pacate este o boala parsiva rau...nu te omoara dar calitatea vietii este mult diminuata.iar tratament clasic nu exista...prostatita este groapa urologiei.
1
16-06-2022, ora 21:18
bubulinu11
Nu este medic/terapeut
bubulinu11
Prostate protekt forte
0
29-07-2022, ora 09:29
bitang
Nu este medic/terapeut
bitang
Pe mine m-a ajutat foarte mult suplimentele saw palmetto, stinging nettle root(urzica) si boswellia curcumin.Am avut forma acuta de prostatita cu bacteria klebsiella care am facut-o dupa covid.Dupa tratament cu antibiotice 2 saptamani tavanic+xifia analizele urinei si secretiei prostatei sunt sterile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: