Prostatita & orhiepididimita
Buna ziua. Am 20 de ani. Am mers la urolog pt. durere la testicol si m-a diagnosticat cu prostatita si orhiepididimita.
Mi-a dat tratament cu antibiotic si diclofenac. Vreau sa stiu daca mai trec aceste boli.
Mi-a dat tratament cu antibiotic si diclofenac. Vreau sa stiu daca mai trec aceste boli.
9 comentarii
Sigur ca trec. Urmeaza tratamentul, fii atent la igiena intima si imbraca-te adecvat in anotimpul rece.
Va multumesc de raspuns. Dar nu stiu cum afecteaza igiena aceste boli. Daca puteti sa ma informati.
Infectiile tractului urinar ca si bolile cu transmitere sexuala sunt factori de risc in aparitia, intretinerea si cronicizarea prostatitei si orhiepididimitei.O igiena intima zilnica, lenjeria curata, tratarea eficienta a infectiilor deja aparute, sexul protejat cu prezervativ in cazul relatiilor sexuale ocazionale previn aceste boli.Numai bine!
Fac de 9 zile tratament cu zanocin (ofloxacina) dar nu a trecut de tot nici durerea nici febra. Tratamentul il am pe 10 zile. Ce sa fac ?
Intoarce-te la urolog.La antibiotic trebuia asociat si metronidazol.
Am fost azi si-a mi-a luat secretie de la prostata si mi-a dat tratament ince 5 zile cu Zanocin pana cand e gata rezultatul. A si Seren (asta de la inceput mi l-a dat). A zis ca febra e daca m-am racit ca i-am zis ca ma doare si gatul.
Am luat rezultatul si mi-a iesit stafilococ alb. Am facut si examen faringian deoarece ma tot doare gatul si fac febra si domnul doctor a zis ca imi da antibiotic dupa ce am si rezultatul la gat ca sa imi dea un antibiotic sa mearga pentru amandoua (zicea ca Augumentinul ar fi bun daca e stafilococ si la gat).
Rezultatul la gat e negativ. Si iau acum Augumentin, Nistatina si Ketoprofen.A zis ca nu e necesar sa iau metronidazol.
Nu sterege nimeni anuntul asta. Parca nici nu mai imi vine sa postez !
Am inceput sa am mancarimi pe galnd si niste bubite mici rosii si s-a facut ca si cum s-ar duce pielea ceva alb. Ce e ?
Am inceput sa am mancarimi pe galnd si niste bubite mici rosii si s-a facut ca si cum s-ar duce pielea ceva alb. Ce e ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme de erectie
- 2prostata sau prostatita?
- 3prostatita sau colita?
- 6orhiepididimita acuta
- 1piatra la rinichi sau prostatita?
- 3Prostatita?
- 110Prostato-veziculita cronica
- 5Prostatita cronica acutizata
- 1Prostatita - analize
- 0prostatita ITU - flamexin, durata
- 1Ajutati-ma - îmi curge mult lichid, numai după actul sexual
- 0Prostatita acuta
- 7Prostatita la 19 ani
- 0despre mersul pe bicicleta in conditii speciale (prostatita)
- 3Simptome/tratament prostatita
- 1Orhita, orhiepididimita fara abces
- 11Prostatita și dureri de 12 zile la 21 ani
- 0Litiaza prostatica cu sange in urina
Mai multe informații despre: Prostatita orhiepididimita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: