Prostatita - analize
Buna ziua! Sunt baiat, am 23 de ani si acum cateva zile am fost la un consult la urolog si dupa ecografie si tuseu rectal m-a diagnosticat cu prostatita. Prostata are dimensiunea de 4/3 cm si un caracter pastos, fiind sensibila si dureroasa la palpare. Mi-a spus sa revin sa-mi faca masaj prostatic +recoltare de secretie uretrala si urocultura. Nu as vrea sa fac acest masaj prostatic si vreau sa va intreb daca ma duc la un laborator si-mi fac recoltare de secretie uretrala(fara masaj prostatic), respectiv urocultura nu se pot descoperi bacteriile care cauzeaza infectia? Va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Eu sint mai in virsta ( dublul virstei dvs. ) si sufar de mai mult de 9 ani de prostatita cronica nebacteriana.
Pentru diagnosticare este nevoie obligatoriu de analiza secretiei prostatice - dupa masaj prostatic, secretia uretrala si urocultura nu au aceeasi precizie dar sint si ele necesare.
Este vorba de un masaj de la 30 secunde pina la 2 minute dar altfel nu prea se poate.
Conteaza si laboratorul unde se face analiza, pentru a evita falsele rezultate !
Eu am avut noroc si nu am avut bacterii dar tot m-am chinuit pina am incercat si homepatie si masaj prostatic, toate cu rezultate foarte bune !
Sanatate si numai bine va doresc !
Eu sint mai in virsta ( dublul virstei dvs. ) si sufar de mai mult de 9 ani de prostatita cronica nebacteriana.
Pentru diagnosticare este nevoie obligatoriu de analiza secretiei prostatice - dupa masaj prostatic, secretia uretrala si urocultura nu au aceeasi precizie dar sint si ele necesare.
Este vorba de un masaj de la 30 secunde pina la 2 minute dar altfel nu prea se poate.
Conteaza si laboratorul unde se face analiza, pentru a evita falsele rezultate !
Eu am avut noroc si nu am avut bacterii dar tot m-am chinuit pina am incercat si homepatie si masaj prostatic, toate cu rezultate foarte bune !
Sanatate si numai bine va doresc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme de erectie
- 5Prostatita cronica-acuta... De aprox 5 ani am infectii urinare cu E COLI repetate
- 3prostatita cronica
- 9Prostatita & orhiepididimita
- 110Prostato-veziculita cronica
- 0Prostatita Acuta!
- 2tratament prostatita impreuna tratament faringita
- 0prostatita ITU - flamexin, durata
- 2prostatita acuta.. tratament?
- 2Prostatita cronica -tratament
- 0tratament prostatita cronica
- 1prostatita cronica
- 1Ajutati-ma - îmi curge mult lichid, numai după actul sexual
- 1Tratament prostatita cronica