Vezicule seminale inflamate si litiaza prostatica
Buna ziua,
Am 42 de ani. In urma cu 14 ani am facut o prostatita cronica pe care am tratat-o foarte mult cu antibiotice si antiinflamatoare, dar nu s-a vindecat.
Incepand de 4 ani de zile mi s-a spus ca am litiaza prostatica. Am urinat sange si atunci.
De aprope o saptamana urinez sange, mai ales la defecatie. Am fost la consult urolog. La ecograf mi-a spus ca pietrele din prostata sunt destul de mari si am veziculele seminale inflamate.Motivul ar putea fi pietrele din prostata.
Mi-a spus ca se vor scoate cand voi fi batran si ma voi opera de prostata.
Exista vreo alta varianta sa pot scapa de acesti calculi din prostata? Am foarte multe simptome dificile (urinare deasa, usturimi si libido scazut) si o calitate a vietii scazuta din aceasta cauza.
Am urmat si tratament naturist: Sunvert, Uractiv Max etc. dar se amelioreaza doar putin si pe moment.Acum urmez tratament cu Tavanic, Ketomag si Vitamina C.
Va multumesc!
Am 42 de ani. In urma cu 14 ani am facut o prostatita cronica pe care am tratat-o foarte mult cu antibiotice si antiinflamatoare, dar nu s-a vindecat.
Incepand de 4 ani de zile mi s-a spus ca am litiaza prostatica. Am urinat sange si atunci.
De aprope o saptamana urinez sange, mai ales la defecatie. Am fost la consult urolog. La ecograf mi-a spus ca pietrele din prostata sunt destul de mari si am veziculele seminale inflamate.Motivul ar putea fi pietrele din prostata.
Mi-a spus ca se vor scoate cand voi fi batran si ma voi opera de prostata.
Exista vreo alta varianta sa pot scapa de acesti calculi din prostata? Am foarte multe simptome dificile (urinare deasa, usturimi si libido scazut) si o calitate a vietii scazuta din aceasta cauza.
Am urmat si tratament naturist: Sunvert, Uractiv Max etc. dar se amelioreaza doar putin si pe moment.Acum urmez tratament cu Tavanic, Ketomag si Vitamina C.
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1usturime la urinare si chegulete de sange cand urinez
- 7Uretrita nespecifica - prostatita?
- 0urina cu sange
- 5prostatita - un tratament eficient?
- 22urinez cu sange si ma ustura, asta dupa primul act sexual
- 10Ejaculare cu o cantitate mica de sperma, cateodata lipsa
- 2sange in urina cu usturime
- 2tratament prostatita impreuna tratament faringita
- 2Dieta prostatita
- 1Dureri Urinare + cheaguri sange si sange la final
- 0Prostatita acuta
- 2infectie urinara
- 0Sange in urina
- 2Hematurie (sânge cheaguri in urina)
- 0Litiaza prostatica cu sange in urina
- 25Va rog sa ma ajutati! Usturime la urinare, sange in urina, urocultura sterila
- 6Buna ziua, sufăr de prostatita cronica
- 2Sângerare vaginală neobișnuită
Mai multe informații despre: Prostatita sange in urina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: