prognatism mandibular
Buna Florentina, te rog lasa id de mess si eu urmeaza sa ma operez
Alex75 iti spun cum i-am spus si lui bebelush_cool.lasa tu id-ul tau si te contactez eu cat pot de repede...si iti voi rasunde cu placere la intrebari...dar sa stii k ma poti intreba si aici..poate lamurim si pe alte persoane in legatura cu aceasta operatie.
Astept intrebarile tale aici!..alex75...dar id-ul mesu -* daca vrei sa afli mai multe.
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
am si eu o intrebare pentru cei care a facut operatia de prognatism mandibular.kat timp a mai purtat aparatul dentar dupa operatie?..multumesc anticipat.
Ce fel de interventie chirurgicala ai avut? "bimaxilara", partea de jos sau de sus?
Am facut operatia la mandibula, respectiv partea de jos, la prof dr alexandru bucur in Bucuresti.
Cine a mai facut aceasta operatie dar "bimaxilara" ??
buna florentina
eu am facut op in Ianuarie...si inca mai port aparatul.si eu am fost ff nerabdatoare dupa operatie sa scap de aparat, dar am realizat ca e mai bine sa il porti pana e totul ok decat sa il dai jos cat de repede si mai tarziu sa regreti ca nu ai avut rabdare sa il porti cateva luni in plus.oricum tratamentul ortodontic e foarte indelungat...si dupa ce iti dau jos aparatul o sa ai aparat mobi sus si aparat fix in partea de jos dar pe interiorul dintilor...
oricum sa iti zic mai exact pe mine tot m-au amagit in sensul ca mi-au zis ca la 6 luni scap de aparat...apoi tot au mai adaugat cate o luna...si asa s-au mai adunat 3 luni...si asa o sa ajung la un an dupa operatie :)
eu am facut op in Ianuarie...si inca mai port aparatul.si eu am fost ff nerabdatoare dupa operatie sa scap de aparat, dar am realizat ca e mai bine sa il porti pana e totul ok decat sa il dai jos cat de repede si mai tarziu sa regreti ca nu ai avut rabdare sa il porti cateva luni in plus.oricum tratamentul ortodontic e foarte indelungat...si dupa ce iti dau jos aparatul o sa ai aparat mobi sus si aparat fix in partea de jos dar pe interiorul dintilor...
oricum sa iti zic mai exact pe mine tot m-au amagit in sensul ca mi-au zis ca la 6 luni scap de aparat...apoi tot au mai adaugat cate o luna...si asa s-au mai adunat 3 luni...si asa o sa ajung la un an dupa operatie :)
Buna didi
Iti multumesc frumos k mi-ai raspuns si mai am o intrebare..u cat timp ai purtat aparatul inainte de operatie?..ms frumos
Iti multumesc frumos k mi-ai raspuns si mai am o intrebare..u cat timp ai purtat aparatul inainte de operatie?..ms frumos
Buna ziua, am si eu o problema am ocluzie inversa si as dori sa vorbesc cu cineva care are aceeasi problema sa imi spuneti cat de grava e situatia la voi, pentru ca la mine medicul ortodont nu a mentionat de operatie doar mi-a pus un disjunctor pentru inceput ma puteti ajut cu informatii?
Buna, am recomandare catre dr.Nicolescu Ion pt operatie, as dori sa stiu dc sunt pers operate de acest medic si costurile la care se ridica o astefel de operatie!
Salut
Am 17 ani si am fost diagnosticat la 13 ani cu prognatism mandibular. La 15 ani mi-am pus aparat pentru a aduce dinti din de sus peste cei de jos si am reusit deoarece dinti de sus au fost inclinati spre fata dar aspectul fizic e la fel cu mandibula marita si de fata alungita si nu imi place deloc si vreau sa fac operatia. Daca se poate cei care ati facut sa imi spuneti daca sunt efecte secundare si pretul total cu radiografi consultatie...
Multumesc
Am 17 ani si am fost diagnosticat la 13 ani cu prognatism mandibular. La 15 ani mi-am pus aparat pentru a aduce dinti din de sus peste cei de jos si am reusit deoarece dinti de sus au fost inclinati spre fata dar aspectul fizic e la fel cu mandibula marita si de fata alungita si nu imi place deloc si vreau sa fac operatia. Daca se poate cei care ati facut sa imi spuneti daca sunt efecte secundare si pretul total cu radiografi consultatie...
Multumesc
Eu am facut operatia de avansare mandibulara in Decembrie 2010. Nu am cuvinte pentru a exprima cat de multumita sunt de rezultatele operatiei si cat de multa bucurie mi-au adus. Perioada post-operatorie a fost destul de grea, dar am avut familia si prietenii langa mine care m-au ajutat sa depasesc acele momente. E nevoie de foarte multa rabdare. Dl dr. Nicolescu si echipa sa au facut minuni. Trebuie sa aveti incredere in doctor si in voi.
Aceasta operatie de prognatism se poate face si in Constanta??? Si cam cat ar costa?
Pentru Cristi 94:
Operatia pentru corectarea prognatismului mandibular se poate face doar daca dintii tai sunt in pozitia corectata care sa corespunda cu pozitia maxilarelor de dupa operatie. Asa ca ar trebui sa vorbesti cu un ortodont si un chirurg - adica o echipa de medici - care sa hotarasca care e cea mai buna varianta pentru tine. Se pot face si estimari estetice inainte de operatie astfel incat sa stii la ce sa te astepti dupa. Daca vrei detalii poti sa ma contactezi.
Operatia pentru corectarea prognatismului mandibular se poate face doar daca dintii tai sunt in pozitia corectata care sa corespunda cu pozitia maxilarelor de dupa operatie. Asa ca ar trebui sa vorbesti cu un ortodont si un chirurg - adica o echipa de medici - care sa hotarasca care e cea mai buna varianta pentru tine. Se pot face si estimari estetice inainte de operatie astfel incat sa stii la ce sa te astepti dupa. Daca vrei detalii poti sa ma contactezi.
Pt gumbuina:
Dr Nicolescu este un medic foarte bun, care are rezultate excelente.
Dr Nicolescu este un medic foarte bun, care are rezultate excelente.
Buna Delia,
As dori sa iau legatura cu tine deoarece am fost diagnosticata cu prognatism mandibular si as vrea sa aflu mai multe legat de Dr. Niculescu si de operatia in sine plus perioada postoperatorie.
Multumesc
As dori sa iau legatura cu tine deoarece am fost diagnosticata cu prognatism mandibular si as vrea sa aflu mai multe legat de Dr. Niculescu si de operatia in sine plus perioada postoperatorie.
Multumesc
Buna ziua! ma confrunt si eu cu aceeasi problema ca majoritatea de aici.Si eu am fost diacnosticata cu prognatism.
In urma cu aproximativ 10 ani am purtat aparat dentar mobil, in jur de un an jumate.Stomatologul la care mergeam era foarte multumit de evoluti si a spus ca daca o tin tot asa in jumatate de an dintii mei vor fi perfecti.Numai ca la scurt timp doamna dr meu a plecat din tara, nelasandu-mi adresa sau nr de tel a unui alt medic la care sa ma duc.Dupa ceva timp parintii mei au tot incercat sa caute alt medic, dar eu m-am rugat de ei sa nu mai mergem ca eu deja ma saturasem de purtat aparatu si asa am renuntat sa-l mai port.De cateva luni imi revenise gandul sa-l port iar, numai ca acum e mai complicat.Am fost la ortodont si acesta mi-a dat veste ca trebuie sa-mi fac operatie.Acum sunt in cautare de medici.Eu sunt din Sibiu si aici nu se face acest gen de operatie.Ortodontul la care am fost a spus sa caut la cluj( neavand idee de vro adresa sau un nume de dr) acum am inceput cautarea pe google.De aceea va rog foarte mult pe cei care ati facut acest gen de operatie daca ma puteti ajuta cu un nume, nr de tel si aventual o adresa de la un medica care face aceasta operatie, fie din bucuresti sau cluj.Si in o rugaminte care ar fi costul acestei oepratii si ce implica? va multumesc!
In urma cu aproximativ 10 ani am purtat aparat dentar mobil, in jur de un an jumate.Stomatologul la care mergeam era foarte multumit de evoluti si a spus ca daca o tin tot asa in jumatate de an dintii mei vor fi perfecti.Numai ca la scurt timp doamna dr meu a plecat din tara, nelasandu-mi adresa sau nr de tel a unui alt medic la care sa ma duc.Dupa ceva timp parintii mei au tot incercat sa caute alt medic, dar eu m-am rugat de ei sa nu mai mergem ca eu deja ma saturasem de purtat aparatu si asa am renuntat sa-l mai port.De cateva luni imi revenise gandul sa-l port iar, numai ca acum e mai complicat.Am fost la ortodont si acesta mi-a dat veste ca trebuie sa-mi fac operatie.Acum sunt in cautare de medici.Eu sunt din Sibiu si aici nu se face acest gen de operatie.Ortodontul la care am fost a spus sa caut la cluj( neavand idee de vro adresa sau un nume de dr) acum am inceput cautarea pe google.De aceea va rog foarte mult pe cei care ati facut acest gen de operatie daca ma puteti ajuta cu un nume, nr de tel si aventual o adresa de la un medica care face aceasta operatie, fie din bucuresti sau cluj.Si in o rugaminte care ar fi costul acestei oepratii si ce implica? va multumesc!
Buna Mihaela!
Pot sa iti dau eu informatiile de care ai nevoie, lasa idul tau de mess, sau intra tu pe al meu -*.
(*modificat de admin)
Pot sa iti dau eu informatiile de care ai nevoie, lasa idul tau de mess, sau intra tu pe al meu -*.
(*modificat de admin)
Buna ziua.
A suferit careva operatie bimaxilara efectuata de domnul prof. Bucur?
A suferit careva operatie bimaxilara efectuata de domnul prof. Bucur?
Intrebarea mea este cat ar costa operatia? caci am auzit ca ar costa 40 de mii de euro, 10 mii si 1 de euro.nu prea stiu ce sa mai cred, m-ar interesa macar asa estimativ pretul operatiei fara pretul aparatului dentar de dinainte si dupa. Chiar astept raspuns, merci mult
aoleu, nu-i atat de mult! eu inca nu m-am operat, dar cand m-am interesat acum vreo 2-3 ani stiu ca aparatul sus si jos era 1000 de euro si operatia cam tot asa. In Franta operatia e 3000 de euro, deci n-are cum sa fie 40 de mii in RO:). Eu imi calculasem ca in total cu tot cu aparat, operatie si consultatii as ajunge undeva pe la 2500 euro. acum probabil s-au mai schimbat preturile, dar nu cred ca foarte mult!
Eu am facut aceasta operatie. Sfatul meu este sa mergeti sa vorbiti cu echipa de medici care se va ocupa de cazul vostru (ortodont + chirurg BMF) si sa ii intrebati direct pe ei care sunt costurile operatiei. Acestea pot diferi de la caz la caz, iar ce se scrie pe forum ar putea sa creeze confuzii. Sumele mentionate mai sus sunt astronomice.
Am fost la medicul ortodont aparatul m-ar costa 3000E (pre-post operator), urmeaza sa merg si la chirurg, mi s-a recomandat doctorul ion nicolescu (pareri??) Stiu ca difera de la caz la caz, dar e o diferenta destul de mare din ce auzisem eu de la 1000E si 10000E, nu poate sa difere ATAT de mult. Deci din cei care s-au mai operat chiar m ati ajuta daca mi-ati mai raspunde, merci mult
Buna Mada! Asa cum am scris si in comentariile de mai sus, eu sunt foarte multumita de operatia facuta de dl dr Nicolescu. Din punctul meu de vedere, poti sa mergi cu mare incredere la el. Este un doctor foarte bun si dedicat. Succes mai departe!
Buna. Tocmai mi s-a confirmat si mie de catre medicul ortodont ca trebuie sa fac operatie la mandibula. Spuneti-mi va rog daca pentru consultatie la spitalul de stomatologie din Bucuresti imi trebuie trimitere de la medicul ortodont sau merg direct la spital.
Va multumesc
Va multumesc
Buna ziua.
Imi poate spune cineva cat a costat operatia la dr Nicolescu si daca s-a facut la spitalul de stat? Trebuie sa ma hotarasc si eu, insa din ce am citit mi se pare foarte complicat si sunt destule riscuri. Problema este ca medicul ortodont nu o sa mi puna aparatul daca nu merg pana la capat.
Multumesc.
Imi poate spune cineva cat a costat operatia la dr Nicolescu si daca s-a facut la spitalul de stat? Trebuie sa ma hotarasc si eu, insa din ce am citit mi se pare foarte complicat si sunt destule riscuri. Problema este ca medicul ortodont nu o sa mi puna aparatul daca nu merg pana la capat.
Multumesc.
Ioana,
Cel mai bine este sa mergi la o consultatie la dr Nicolesc si sa discuti si problema banilor. Discuta orice problema cu dr., nu mai trage tu concluzii. Asa am facut si eu: m-am speriat foarte mult citind si uitandu-ma la diferite filmulete de pe net despre aceasta operatie si nu era cazul. In realitate a fost altceva. Intr-adevar este o operatie cam "horror" as putea spune.
Spitalul la care opereaza dr. Nicolescu este Spitalul Sf. Maria din Bucuresti. Personalul medical este minunat, iar conditiile din spital sunt mai bune chiar si decat cele de la unul privat. Vei ramane surprisa cand mergi la acest spital si vei vedea cat este de curat, dotat, iar oamenii iti zambesc.
Succes, oricare ar fi decizia ta!
Cel mai bine este sa mergi la o consultatie la dr Nicolesc si sa discuti si problema banilor. Discuta orice problema cu dr., nu mai trage tu concluzii. Asa am facut si eu: m-am speriat foarte mult citind si uitandu-ma la diferite filmulete de pe net despre aceasta operatie si nu era cazul. In realitate a fost altceva. Intr-adevar este o operatie cam "horror" as putea spune.
Spitalul la care opereaza dr. Nicolescu este Spitalul Sf. Maria din Bucuresti. Personalul medical este minunat, iar conditiile din spital sunt mai bune chiar si decat cele de la unul privat. Vei ramane surprisa cand mergi la acest spital si vei vedea cat este de curat, dotat, iar oamenii iti zambesc.
Succes, oricare ar fi decizia ta!
Multumesc pentru sfat si incurajari! :) O sa merg saptamana viitoare sa discut mai multe cu dr chirurg.
Seara buna !
Seara buna !
Buna, as dori sa stiu si eu daca s-a operat cineva la Dr. Bucur si daca da, cum este dansul atat ca om, cat si ca medic chirurg? Isi da interesul, te incurajeaza sau este indiferent? De asemenea, as dori sa stiu cat a costat operatia pentru prognatismul mandibular. Nu am facut inca aceasta operatie, desi de 3 ani jumate o astept, sper ca in aceasta toamna sa scap intr-un final si sa fie bine, deoarece mi-e foarte frica. V-ati operat la spitalul de chirurgie oro-maxilo-faciala de pe calea plevnei? Cum s-au comportat asistentele dupa operatie? Sper sa imi poata raspunde cineva la aceste intrebari cat mai repede posibil. Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0subluxatia mandibulara?!!!
- 7e grav?
- 5reducerea structurii osoase a mandibulei...sau..
- 5Aditie de os
- 4Doi dinti lipsa jos si mandibula deplasata
- 26ganglion submandibular inflamat
- 0probleme cu mandibula
- 1REGIM ocluzie intestinala
- 2cancer mandibular la fetita de 8 ani!
- 1Fractura dubla de mandibula-Problema dupa interventie.
- 2Aparat dentar
- 6Corectare muscatura inversa fara operatie
- 0Probleme nervii din jurul buzelor
- 0buba, chist pe mandibula
- 1prognatism mandibular
- 3Dureri de maxilar si mandibula
- 0Ocluzie deschisa. Aparat sau operatie ?
Mai multe informații despre: Prognatismul Malocluziile dentare Ocluzia dentara mandibula
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: