produse homeopate in timpul sarcinii
Buna ziua,
Eu fac un tratament homeopatic pentru o urticarie cronica, si as vrea sa raman insarcinata, acesta este si motivul pentru care am inceput acest tratament, am auzit, am vazut pe internet ca este in regula. As vrea totusi sa am mai multe pareri. Va multumesc
Florentina
Eu fac un tratament homeopatic pentru o urticarie cronica, si as vrea sa raman insarcinata, acesta este si motivul pentru care am inceput acest tratament, am auzit, am vazut pe internet ca este in regula. As vrea totusi sa am mai multe pareri. Va multumesc
Florentina
3 comentarii
Buna Florentinabv
E bine sa mergi sa iti faci un set de analize inainte sa ramai insarcinata.sa faci si un eco si sa iei vitamine.Cu cateva saptamani in urma aflasem ca sunt insarcinata dar luasem niste medicamente si nu a fost bine.Toti medicii mi-au spus ca sunt ok ca nu are nimica medicamentele si totusi am pierdut sarcina la 7 saptamani.Dr care sa ocupat de mine a zis ca inainte sa fac un bebe e bine sa fac analize.sa iau vitamine si binenteles control ginecologit ca totul sa fie ok.Un bebe e totul pentru noi si de ce sa nu fie bine si el si noi.
Toate cele bune si sa auzim de bine
E bine sa mergi sa iti faci un set de analize inainte sa ramai insarcinata.sa faci si un eco si sa iei vitamine.Cu cateva saptamani in urma aflasem ca sunt insarcinata dar luasem niste medicamente si nu a fost bine.Toti medicii mi-au spus ca sunt ok ca nu are nimica medicamentele si totusi am pierdut sarcina la 7 saptamani.Dr care sa ocupat de mine a zis ca inainte sa fac un bebe e bine sa fac analize.sa iau vitamine si binenteles control ginecologit ca totul sa fie ok.Un bebe e totul pentru noi si de ce sa nu fie bine si el si noi.
Toate cele bune si sa auzim de bine
Buna, iti multumesc foarte mult pentru raspuns. Ai foarte mare dreptate. Eu mi-am facut foarte multe analize, tocamai ca sa depistez cauza urticariei, doctorita mea (alergolog-imunolog) mi-a spus exact asa: nu am nimic dar este cronic. Problema este ca nu mai scap de aceasta urticarie, asa ca am renuntat la antihistaminicele obisnuite si am inceput tratamentul homeopat. Nu stiu ce sa fac, am auzit de persoane care au urticarie si de 20 de ani. Nu este o boala atat de grava, nu ma doare nimic, ca sa nu pot avea un copil.
Multumesc inca o data pentru raspuns,
Florentina
Multumesc inca o data pentru raspuns,
Florentina
Buna Florentina,
Ce faci cum te mai simti?
Te intreb caci sunt si eu in aceeasi situatie ca si tine, vrem bebe si nu stiu daca este indicat eu iau zilnic antihistaminice de apropae 14 luni incontinuu fara vreo ameliorare, am facut tot felul de analize si toate au iesit ok, doar la examenul copro mi-au iesit chiste de lamblii dar le-am tratat, ultima oara a fost negativ testul, tu ce homeopate iei?
Multumesc,
Ce faci cum te mai simti?
Te intreb caci sunt si eu in aceeasi situatie ca si tine, vrem bebe si nu stiu daca este indicat eu iau zilnic antihistaminice de apropae 14 luni incontinuu fara vreo ameliorare, am facut tot felul de analize si toate au iesit ok, doar la examenul copro mi-au iesit chiste de lamblii dar le-am tratat, ultima oara a fost negativ testul, tu ce homeopate iei?
Multumesc,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand se poate vedea o sarcina?
- 11alergie in timpul sarcini
- 46poti sa ramai gravida si fara penetrare?
- 82mai pot avea un bebe dupa legarea trompelor uterine?
- 5Tratament cu pastile homeopatice - boli cu transmitere sexuala
- 2Durata de aparitie a sarcinii?
- 5HTA in sarcina
- 11metoda coitul intrerup = sarcina?
- 10TBC de la mama la copil
- 10Amorteala degetelor de la mana stanga!!!!!!!!!
- 6Analize dupa infectia urinara, pentru sarcina
- 4tratament homeopat folosit
- 6Ati fost careva la vreun medic homeopat?
- 4Medic homeopat copii
- 15despre sarcina
- 10Condiloame genitale in sarcina
- 0E posibil sa fie vreo problema cu sarcina?
- 3va rog un tratament homeopat ptr fibroza aparuta urmare radioterapiei
- 9insarcinata primul trimestru sotul are sifilis latent si posibil hpv
Mai multe informații despre: Homeopatia sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide