Ajuta acupunctura in tratarea cancerului?Dar homeopatia?
Buna ziua,
Sotul meu a fost operat, anul trecut de cancer sublingual, dupa operatie a facut 25 de sedinte cobalto terapie, s-a simtit bine numai ca nu a mai putut folosi proteza.
Exact la un an a recidivat in exterior sub barbie in ambele parti.a fost operat din nou, dintr-o parte a reusit sa-i scoata tot si din alta numai o parte, pe motiv ca este printre venele de la gat si nu se poate.
Imediat a inceput citostatice 5 sedinte.Dupa 5 saptamai iar 5 sedinte dupa care s-a simtit f.rau.Acum ar trebui sa mearga iar la citostatice si refuza categoric, spunand ca numai rezista.
A trecut pe naturiste:acupunctura, homeopatie, suplimente naturiste din plante, e mai optimist atata tot ce observ.
Ce parere aveti i se v-a agrava boala daca a renuntat la citostatice????
Poate stie cineva, s-a intalnit cu asa ceva.
Va rog mult, din suflet raspundeti.mi -
Locuiesc in Budapesta si conditiile la clinica sunt f bune, medicul ce l-a operat este f bun, dar inzadar pt sotul meu.
multumesc
Sotul meu a fost operat, anul trecut de cancer sublingual, dupa operatie a facut 25 de sedinte cobalto terapie, s-a simtit bine numai ca nu a mai putut folosi proteza.
Exact la un an a recidivat in exterior sub barbie in ambele parti.a fost operat din nou, dintr-o parte a reusit sa-i scoata tot si din alta numai o parte, pe motiv ca este printre venele de la gat si nu se poate.
Imediat a inceput citostatice 5 sedinte.Dupa 5 saptamai iar 5 sedinte dupa care s-a simtit f.rau.Acum ar trebui sa mearga iar la citostatice si refuza categoric, spunand ca numai rezista.
A trecut pe naturiste:acupunctura, homeopatie, suplimente naturiste din plante, e mai optimist atata tot ce observ.
Ce parere aveti i se v-a agrava boala daca a renuntat la citostatice????
Poate stie cineva, s-a intalnit cu asa ceva.
Va rog mult, din suflet raspundeti.mi -
Locuiesc in Budapesta si conditiile la clinica sunt f bune, medicul ce l-a operat este f bun, dar inzadar pt sotul meu.
multumesc
1 comentarii
as dori si eu sa stiu daca acupunctura e indicata la cancer operat va ruga sa raspundeti caci e important pentru noi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3scleroza multipla si acupunctura
- 7miastenia gravis se trateaza cu acupunctura?
- 2un homeopat in iasi, va rog
- 4limfedemul - exista tratament homeopat?
- 6Sondaj: orice om ar alege homeopatia chiar daca o cunoaste
- 13Tratament homeopat pentru Candida
- 7acupunctura - ati avut rezultate?
- 4am nevoie de un homeopat si psihoterapeut - Bucuresti
- 7homeopatie. care este diferenta dintre dilutii?
- 3homeopatia in sarcina
- 21Cum mi-am salvat mana?
- 1tratament homeopat pentru pericardita
- 1homeopatia poate vindeca pericardita si sau toxocaroza?
- 1Caut tratament naturist homeopat pentru sistem endocrin dat peste cap
- 0Tratament homeopat pentru menstruatie dereglata
- 0Homeopatia și anticoncepționalele
- 0Posibil reactii adverse?
- 6Homeopatia ajuta in boli psihice?
Mai multe informații despre: Acupunctura Homeopatia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: