Probleme cardiace/toracice/abdominale

20-11-2019
Bogdan.mihai
Nu este medic/terapeut
Bogdan.mihai
Buna seara. Stiu ca am pus un titlu foarte ambigu dar nubstiu cum sa exprim in putine cuvinte.
Probleme au inceput ijnfebruarie. De la un soc poate, tatal meu a murit atunci plus alte probleme personale sau, poate doar atunci s au activat
Mai pe scurt, intr o seara inima a luat o la trap, am simtit ameteli de nu puteam sta in picioare, transpiratii, nu stiam de mine, unde sunt etc. Am ajuns la urgente crezand ca am suferit un infarct aau ceva de genul. Cei de acolo au spus ca nu e infarct dar nu stiu si ak nevoie de investigatii amanuntite.
Am tot fost la doctori. Mi a7 spus ca inima e bine. Xa am avut candva in copilarie ceva reumatism care se vede la inima. Dar per general e ok.
Atomacul ma durea groaznic. Am fost la gastro si mi au gasit doar un inceput de gaatrita. Scaunul meu e vesnic moale, incolor spre galbui si neregulat. Am balonari aproape tot timpul si daca mananc ceva mai gras sau picant, vin si durerile. Uneori am senzatia ca ma balonez atat se tare incat apasa pe organe, inclusiv inima. Am avut des perioade cand inima pur si sinplu o lua la trap. In general dupa masa. Tin regim si nu beau alcool. Cafea una mica pe zi si atat. Sunt si fumator.
Am luat pastile pentru gastrita vreo 3 luni de zile. A mai ameliorat dar nu de tot.
Urina a devenit si ea un galbui inchis spre foarte tulbure. Lichide beau foarte multe.
Ce ma soerie cel mai tare e in continuare inima. In ajumite pozitii, cand stau culcat pe partea stanga, simt ca si cum inima sare o bataie si pe urma bate puternic. Si in alte pozitii aveeasi problema. Mai devreme am incercat sa stau la birou lungit pe scaun si cu picioarele pe masa. Undeva la nivelul capului. Si am avut iar senzatia aia de o ia inima la trap.
Am fost si la cardio. Mi qu facut o electrocardiograma sau cum se numeste plus chestia aia de se vede inima pe un monitor.. au spus ca totul pare ok dar... eu nu sunt ok.
Am facut si o ekg abdominala. Lafel sunt bine. Teste de sange au iesit si ele bine. Am fist gasit odata deshidratat, dar eu beau multa apa per general.
Sincer nu mai stiu ce sa mai fac si unde sa o apuc. La ce medix sa mai merg? Daca merg la medicul de familoe se uita la mine ca la un dezaxat mintal...
Nu pot dormi noaptea pt ca din senin ma trezesc ca o ia inima la trap. Plus senzatia continua de balonare si disconfort.
Am ameteli foarte des, plus dureri de cap uneori... uneori sunt atat de ametit ca nici nu pot conduce..
Va rog souneti mi, sunt problene de inima artere ceva de o ia inima la trap? Asta ma sperie cel mai tare... inima. Poate fi de pancreas? Sau ce naiba de inima mea nu mi kai da pace.
App. Ak 34 de ani, 1.76 si aprox 75 kile. Toata viata aknfost sanatos, activ si acum beleaua.
Multzam anticipat
1 comentarii
0
20-11-2019, ora 19:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca analizele la inima sunt ok, palpitatiile pot fi somatizari de anxietate. Adresati-va unui psiholog,
psihiatru.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici