Durere testicul-zona inghinala-picior
Buna ziua! De ceva timp simt periodic(o data sau de 2 ori pe saptamana) dureri la testiculul drept(uneori incat sa imi fie foarte greu sa merg) si rar in zona abdomenului inferior(de jos). De 2 zile a inceput o durere mult mai tare la testiculul drept si s-a mutat treptat in zona incheieturii piciorului. Acum simt durerea usor pe picior si mai tare la incheietura si in abdomenul inferior. (Durere se agraveaza cand merg pentru o perioada mai lunga sau stau jos pentru o perioada mai lunga).
Nu stiu daca ajuta dar am fost operat acum 8 ani la testiculul stang pentru torsiune de testicul.
Este posibila hernie inghinala? Sanse de cancer testicular sunt? Voi merge la un medic urolog peste 2 saptamani, dar aceasta durere brusca m-a nelinistit. Dimensiunea testiculului drept este mai mica decat a celui stang, insa consider ca este coborat.
Nu stiu daca ajuta dar am fost operat acum 8 ani la testiculul stang pentru torsiune de testicul.
Este posibila hernie inghinala? Sanse de cancer testicular sunt? Voi merge la un medic urolog peste 2 saptamani, dar aceasta durere brusca m-a nelinistit. Dimensiunea testiculului drept este mai mica decat a celui stang, insa consider ca este coborat.
3 comentarii
salut..aceeasi problema si la mine de un an de zile..am tot umblat prin doctori dar fara de folos.am fost sfatuit de un chirurg sa merg la o policlinica sportiva si cei de acolo au spus ca am nevoie de recuperare boala se numeste pubalgie nu stiu daca e si in cazu tau la fel, dar eu dupa efort abia ma mai ridic de jos..durere picior testicul abdomen inferior..daca ai aflat ceva lasa un comentariu multa sanatate iti doresc !
Am facut investigatii. La testicul cel mai probabil era o torsiune si apoi detorsiune spontana(norocu meu). La abdomen nu am inca rezultat, sunt multe analize proaste. Revin dupa ce le vede un medic si iti spun.
Salut. Ati găsit cauzele? Ati avut si probleme cu urinare frecventa?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ejaculare cu sange de aproape doua saptamani
- 3dureri la nivelul zonei inghinale
- 2ma doare testiculul.. ce sa fie?
- 3simt o durere undeva in spatele testiculelor
- 1durerea testiculelor dupa sex
- 0Durere testicul drept
- 0Durere testicol
- 4Durere Testicul Stang
- 0Urinez des, ma dor testiculele
- 1Recomandare medic, dureri testiculare
- 2Durere pulsatila testicol stang, pozitie anormala