Probleme sarcina
Am 28 de saptamani de sarcina si de cateva zile ma confrunt cu o problema, scaune destul de dese. Ce medicament as putea sa iau?
2 comentarii
Buna ziua,
Depinde cauza diareei. Diareea de cauza infectioasa se trateaza cu antibiotice de catre medicul infectionist. Daca nu, puteti lua Ercefuril.
Cel mai indicat ar fi sa va adresati medicului infectionist. Scaunele dese pot declansa contractii uterine.
O zi placuta!
Depinde cauza diareei. Diareea de cauza infectioasa se trateaza cu antibiotice de catre medicul infectionist. Daca nu, puteti lua Ercefuril.
Cel mai indicat ar fi sa va adresati medicului infectionist. Scaunele dese pot declansa contractii uterine.
O zi placuta!
Buna ziua.Am si eu o intrebare care ma nelinisteste si nu stiu cum sa procedez...sunt in saptamina 10 de sarcina si cu citeva zile in urma miau aparut eliminari albe galbui cam brinzoase dar fara miros...respectiv am anuntat medicul de aceste schimbari si in urma unui test de secretia mia recomandat Gyno Daktarin pe baza de miconazol.am citit despre acest preparat ca nu e prea indicat in sarcina in special in primul trimestru.dar pe prescriptie scrie ca anume se foloseste in primul tr.Nustiu cum sa procedez ca imi fac griji pentru bebe dar si eliminarile si starea nu prea placuta in zona genitala ma deranjeaza.Ce sa fac?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bebelusul de 11 luni? cate scaune pe zi?
- 4Scaune dese si moi.. chiar sub forma de diaree
- 4scaune dese dupa operatia la colon...este grav?
- 3Diaree!
- 1Scaune de trei patru ori pe zi la 8 luni
- 0Scaune Multe
- 1sarcina 28 saptamani si greutatea fatului este de 750 de grame este normal?
- 3dureri f mari in sarcina
- 7scaune dese de ceva timp
- 4de mai bine de o luna mama mea a luat foarte mult in greutate
- 03 scaune normale pe zi
- 2Colon iritabil dau cancer?
- 1Probleme cu stomacul
Mai multe informații despre: scaunele dese sarcina saptamana 28
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: