hernie femurala
Buna seara! de cateva zile am observat o umflatura la nivelul zonei inghinale, initial mai proeminenta in partea stanga. Mentionez ca de curand mi-a venit si menstruatia, insa inflamatia este diferita de cea aparuta inaintea menstruatiei. Nu am dureri, iar umflatura se retrage in pozitia culcat. Are o consistenta gelatinoasa, ca o grasime acumulata in acea zona care prin palpare se retrage. intrebarea mea este : e vorba de hernie, sau poate fi altceva? Multumesc anticipat!
2 comentarii
Buna seara,
Pentru a seputea stabili cat mai precis diagnosticul, este nevoie de un consult chirurgical. Va recomand deci sa va adresati unui medic chirurg care, in urma consultatiei de specialitate si, eventual, a unor investigatii suplimentare, va putea stabili un diagnostic si conduita de urmat.
Pentru a seputea stabili cat mai precis diagnosticul, este nevoie de un consult chirurgical. Va recomand deci sa va adresati unui medic chirurg care, in urma consultatiei de specialitate si, eventual, a unor investigatii suplimentare, va putea stabili un diagnostic si conduita de urmat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hernie discala
- 4E hernie? Va rog ajutati-ma
- 3despre stomac
- 28reumatism articular acut si hernie intraspongioasa
- 3Hernie de disc
- 7Durere in partea dreapta jos
- 8In urma radiografiilor a reiesit spina bifida, scolioza...
- 0Sarcina si hernia
- 11hernie discala postero-laterala stanga la nivelul L4-L5
- 0hernia cervicala
- 5hernie discala
- 3Poate fi hernie?
- 1hernii intraspongioase
- 0Hernie?
- 0hernia de disc
- 1probleme pe coloana
- 2hernie de disc L5 S1
- 3Hernie musculara
- 0hernie discala intrasponginoasa