Decalotarea penisului. Probleme.
![Kifgh](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna! Am varsta de 13 ani si, uitandu-ma la un prieten, am observat ca la varsta sa decaloteaza fara stres penisul sau. Acesta mi-a mentionat ca pe la 9 ani, acesta a fost la medic sa ii fie taiata ata datorita unei infectii la penis, iar acum ca nu o mai are, decaloteaza usor. Eu inca am ata si nu sufar de vreo infectie, sper. Am incercat si eu sa decalotez penisul. De cele mai multe ori, cand penisul nu se afla in erectie, deoarece am inteles ca e mai bine asa. Atunci cand decalotez, simt o usturime, suportabila si nu foarte mare, dar imi e frica sa decalotez, de teama de a ramane cu penisul decalotat. Capul penisului doare la atingere, si pe prietenul meu la fel, il doare cand il atinge. Sa fie oare greu sa decalotez din cauza atei? care e posibil sa apese pe capul penisului si sa provoace o usoara usturime?? Mi-e foarte frica sa decalotez. Va rog ajutor.
1 comentarii
![Psiholog Niculina Ciuperca](/arata_img.php?img=cont_184294.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Mergi la medic, pentru că încercând singur poți să-ți provoci și o infecție.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9decalotarea penisului.. cand?
- 3in timpul erectiei nu pot trage pielea ce acopera capul penisului
- 5ar trebui sa decalotez penisul sau sa astept pana am primul act sexual.. cum ar fi mai bine?
- 3Decoltare penis
- 2decalotarea penisului
- 1Dezlipirea pielii de pe capul penisului
- 5Decalotare Penis
- 1Am decalotat menisul la maxim si nu mai revine
- 3Culoare cap penis
- 4Usturimi groaznice la penis
- 0Fimoza
- 0Am 14 ani si nu pot sa imi decalotez penisul
- 1Probleme decalotare in star erecta
- 1Decalotare
- 1Durere decalotare in erectie