probleme hormonale sau ginecologice?
Buna ziua,
Va scriu in dorinta mea de a elucida ceea ce mi se intampla de multa vreme.Prima menstra mi-a venit la varsta de 10 ani si de atunci s-a intamplat de f multe ori sa fie neregulata.acum 2 ani am urmat tratamentul cu Diane 35 timp de un an de zile, sub urmarea unui dr endocrinolog(dupa diagnosticul de ovar polichistic), cu care m-am simtit f bine.dupa intreruperea lor, am avut mestruatie regulata timp de 5 luni, dar din luna martie a.c. nu mai am.Am fost la consultatie ginecologica, dl dr m-a asigurat ca nu am nicio modificare, am facut examenul Babes-Papanicolau care a iesit 2, inclusiv dozaj hormonal(rezultate f bune)..doresc sa mentionez ca sufar si de hirsutism, ceea ce inseamna dereglare hormonala.acum 2 zile metoda anticonceptionala folosita(prezervativul) a dat gres si am luat postinor 2 pt prima data, dupa citirea prospectului.Se poate sa fi ramas insarcinata in ciuda faptului ca nu mai am menstruatie de mult timp?si care ar fi cauza acestei lipse totale de menstruatie?am 20 de ani si nu am avut niciodata o sarcina sau un avort.
Va multumesc anticipat si va felicit pentru acest site
Va scriu in dorinta mea de a elucida ceea ce mi se intampla de multa vreme.Prima menstra mi-a venit la varsta de 10 ani si de atunci s-a intamplat de f multe ori sa fie neregulata.acum 2 ani am urmat tratamentul cu Diane 35 timp de un an de zile, sub urmarea unui dr endocrinolog(dupa diagnosticul de ovar polichistic), cu care m-am simtit f bine.dupa intreruperea lor, am avut mestruatie regulata timp de 5 luni, dar din luna martie a.c. nu mai am.Am fost la consultatie ginecologica, dl dr m-a asigurat ca nu am nicio modificare, am facut examenul Babes-Papanicolau care a iesit 2, inclusiv dozaj hormonal(rezultate f bune)..doresc sa mentionez ca sufar si de hirsutism, ceea ce inseamna dereglare hormonala.acum 2 zile metoda anticonceptionala folosita(prezervativul) a dat gres si am luat postinor 2 pt prima data, dupa citirea prospectului.Se poate sa fi ramas insarcinata in ciuda faptului ca nu mai am menstruatie de mult timp?si care ar fi cauza acestei lipse totale de menstruatie?am 20 de ani si nu am avut niciodata o sarcina sau un avort.
Va multumesc anticipat si va felicit pentru acest site
2 comentarii
Pentru a putea sti cauza acestei amenorei secundare (lipsa menstrei) este necesar un consult si, foarte probabil, cateva investigatii. Diagnosticul de cauza in astfel de situatii nu e chiar asa de simplu.
buna ziua'..!!am o problema cu care ma confrunt de cateva zile..!!!...am niste mancarimi'si usturimi in zona' intima..!!!nu stiu de la ce sunt provocate...!!!imi este frica sa nu am o infectie..!!!contact sexual' nu am avut de curand..!!!...si mentionez am prieten stabil' de 2ani'!!!si am si o secretie vaginala.urat mirositoare si alba..!!!de la ce sunt provocate aceste mancarimi' si usturim?i'..am o teama sa nu fie ceva periculos,...!!!..va rog raspundeti-mi..!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dereglare hormonala?
- 1dereglari hormonale
- 6Tratament cu Rispolept Consta
- 2anticonceptionale fara sex=dereglare hormonala
- 2sunt gravida sau e vreo dereglare hormonala?
- 6cum sa fac sa am menstruatie cat mai multi ani, pana la o varsta mai inaintata?
- 7Abstinenta sexuala 5 ani - dereglari hormonale severe?
- 0Dereglare sau sarcina?
- 2dereglare hormonala?
- 1novinette pentru dereglare hormonala
- 3dereglare hormola sau sarcina?
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 2dereglare hormonala sau sarcina?
- 4Sarcina sau dereglare hormonala?
- 0Dereglari hormonale + calculi biliari
- 0Dereglare hormonala
- 1Deregla hormonală sau sarcina?
- 0dereglare hormonala?
- 0Analize dereglari hormonale
- 0Dereglări hormonale dupa Cerazette
Mai multe informații despre: dereglarea hormonala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: