Probleme decalotare inapoi penis

04-06-2019
AlPacinos
Nu este medic/terapeut
AlPacinos
Buna ziua, am 16 ani si de ceva timp am problema asta, inainte nu reuseam sa imi decalotez penisul, ca in genul unei fimoze, insa cu timpul parintii mei mi-au dat cu ceva in acea zona si acum se decaloteaza corect, insa problema este alta, cand vreau sa trag pielea la loc pe cap, aceasta parca ar ramane lipita acolo si nu se poate trage complet. In sensul ca trebuie sa trag fortat foarte tare de piele ca sa se poata trage deasupra ceea ce e foarte foarte dureros, ce ar trebuii sa fac?
3 comentarii
1
04-06-2019, ora 15:21
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua

Este probabil ca problema a fost rezolvata partial. Iti recomand sa vorbesti cu parintii tai si sa mergeti la un urolog pentru reevaluare. El va stabili care sunt solutiile pentru situatia actuala.
Iti recomand sa te ocupi de problema cu responsabilitate si...barbatie. Am vazut prea multe astfel de cazuri care, netratate la timp, au dus la probleme mai mari.
0
05-06-2019, ora 13:39
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Că și colegul recomand consult urologic cat mai repede
0
07-06-2019, ora 09:46
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
E bine să te vadă un urolog, pentru că ai nevoie de o părere avizată, pentru că doar medicul este cel în măsură să te ajute în astfel de probleme. Oricât te-ar iubi părinții tăi ei nu sunt specialiști. Așa cum ți-au spus și colegii mei, e nevoie să mergi urgent pentru că o rezolvare rapidă te scapă de altfel de urmări.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Imposibilitatea decalotării penisului
  •