Probleme decalotare inapoi penis
Buna ziua, am 16 ani si de ceva timp am problema asta, inainte nu reuseam sa imi decalotez penisul, ca in genul unei fimoze, insa cu timpul parintii mei mi-au dat cu ceva in acea zona si acum se decaloteaza corect, insa problema este alta, cand vreau sa trag pielea la loc pe cap, aceasta parca ar ramane lipita acolo si nu se poate trage complet. In sensul ca trebuie sa trag fortat foarte tare de piele ca sa se poata trage deasupra ceea ce e foarte foarte dureros, ce ar trebuii sa fac?
3 comentarii
Buna ziua
Este probabil ca problema a fost rezolvata partial. Iti recomand sa vorbesti cu parintii tai si sa mergeti la un urolog pentru reevaluare. El va stabili care sunt solutiile pentru situatia actuala.
Iti recomand sa te ocupi de problema cu responsabilitate si...barbatie. Am vazut prea multe astfel de cazuri care, netratate la timp, au dus la probleme mai mari.
Este probabil ca problema a fost rezolvata partial. Iti recomand sa vorbesti cu parintii tai si sa mergeti la un urolog pentru reevaluare. El va stabili care sunt solutiile pentru situatia actuala.
Iti recomand sa te ocupi de problema cu responsabilitate si...barbatie. Am vazut prea multe astfel de cazuri care, netratate la timp, au dus la probleme mai mari.
Că și colegul recomand consult urologic cat mai repede
E bine să te vadă un urolog, pentru că ai nevoie de o părere avizată, pentru că doar medicul este cel în măsură să te ajute în astfel de probleme. Oricât te-ar iubi părinții tăi ei nu sunt specialiști. Așa cum ți-au spus și colegii mei, e nevoie să mergi urgent pentru că o rezolvare rapidă te scapă de altfel de urmări.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Penis sanatos? nu pot decalota corect
- 5Piele este tinuta de capul penisului printr-o ata
- 0Fimoza
- 0Decalotare
- 0Ajutati-ma - 13 ani am o problema cu penisul
- 7Decalotare penis Blocata
- 8Durere la decalotarea penisului
- 1Problema decalotare penis in stare erecta
- 3Nu mi se decaloteaza penisul complet
- 2Decalotare La 15 ani
- 1Durere decalotare in erectie