sindrom cerebelos bipolar... nu isi mentine echilibrul si vorbeste greu
mama a fost diagnosticata cu sindrom cerebelos bipolar. Nu isi mentine echilibrul, vorbeste greu, vederea i-a slabit f mult, are dureri de cap, nu poate merge singura si are ameteli mari zilnic. Prognosticul dat e sumbru. Nu se poate face mai nimik. La medicamente nu prea raspunde, face tratament dar situatia se agraveaza. Chiar nu exista sanse de insanatosire oricat de mici? Stie cineva un tratament aici sau afara pt aceasta afectiune? Astept orice parere. multumesc
3 comentarii
Contactati de urgenta in Iasi pe dl Eugen Radulescu (dinsul are un preparat extrem de bun ptr o serie de afectiuni mai rar intilnite sa le numim asa!!!). Coordonatele dinsului le gasiti pe internet. M-am grabit sa va raspund (asa mi-am facut si cont de fapt aici) si nu am mai stat sa vi le caut. Asta ptr ca stiam ca le veti gasi usor. SANATATE MULTA!
multumesc mult cori pentru sfat. Chiar la asta ma gandeam acum, ca doar ceva din medicina "neconventionala" sau o minune mai poate face ceva. acum mama e internata in spital dar situatia in loc sa stagneze se deterioreaza, ce sa mai zic de imbunatatiri?! poate doar printr-un miracol.
buna ziua. mama mea a suferit de curand un accident vascular cerebelos ischemic pe partea dreapta, si, desi este inca in spital, din cate am putut observa, prezinta cateva din simptomele sindromului cerebebelos...ameteli, vederea scazuta pe partea dreapta, dificultatea in utilizarea mainii drepte, pana de curand plangandu-se si de o senzatie de amorteala la mana si piciorul drept. cum doctora ei este foarte scumpa la vorba deocamdata in ceea ce priveste evolutia ei, spunand doar ca merge spre bine, si ce exercitii vom mai incerca sa facem, vreau sa aflu prin orice modalitate daca va ramane cu leziuni permanente de acest fel.stiu ca ar trebui sa am mai multa rabdare, dar pentru mine timpul pe care il voi mai petrece alaturi de ea este foarte scurt, urmand sa plec din localitate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intarziere in dezvoltarea limbajului
- 3instabilitate, dezechilibru si incoerenta in pronuntarea cuvintelor
- 32Sa fie oare spondiloza cervicala?
- 29accident vascular cerebral
- 11Otita seroasa cu tiuit in ureche si pierderi de echilibru
- 2pierderi de echilibru
- 8Vorbitul singur?
- 8dureri in gat si deficiente de vorbit
- 3nu poate vorbi coerent!
- 5Blocaje in comunicare si modalitati de prevenire a acestora
- 1probleme de echilibru
- 37Vreau sa nu mai am starile de anxietate
- 3dementa mixta, atrofia musculara, nu poate vorbi si pneumonie
- 0dezechilibru, dureri coloana si tiuit in cap
- 5ameteala, tremur, nod in gat, repiratie greoaie, stare de inechilibru, oboseala...etc
- 9cum pot scapa de senzatiile aste ?
- 8Copil de 4 ani si 4 luni nu vorbestr
- 4Ameteala, dezechilibru, atacuri de panica.
- 0Interpretare RMN fetita de 5 ani
Mai multe informații despre: Dezechilibrul tulburarile de limbaj Sindromul cerebelos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: