ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Probleme cu Tensiunea????

14-02-2022
WHYme96
Nu este medic/terapeut
WHYme96
Nu știu de ce la mine se întâmplă chestia asta dar am un aparat digital de măsurat tensiunea din 10 încercări merge odată (zice erroare)și de foarte multe ori tensiunea este dată peste cap, cred.
De exemplu acum câteva zile cu un aparat mia ieșit 12 cu 8 după 18 cu 8 după care 14 cu 8 și acum puțin în urmă cu alt aparat mi-a arătat 15 cu 9 și 77 de bătăi.Apoi 16 cu 13 și 77 bătăi și mi-a spus și posibilă aritmie care nu este pentru prima dată.Sã menționez că îmi i-au tensiunea că la carte! Azi Nu mia fost rău până când am văzut aceste numere.De fel mă simt bine pot să zic dar când văd valorile astea îmi strică toată ziua pentru că mă face mai sigur să cred că am ceva la inimă...frica mea cea mai mare și o obsesie care probabil vine de la Anixetate.In trecut am vizitat cardiologi și de câteva ori pe la spital și nu mi-au găsit nimic... după spusele lor.Stiu că am puțin tensiunea mărită Sufăr și de Anixetate și poate că sunt și puțin mai masiv să zic așa, fac sport dar am și destulă grăsime.Am 1.80 și 98kg 26 ani.
Că să mă calmez ar trebui să văd un cardiolog, altă problemă este că acolo nu pot să fiu calm și să fiu relaxat pentru un diagnostic precis.Ultima dată în vara trecută când am fost la medicul de familie aveam 15 tensiunea.Nu pot să neg că nu eram puțin Mai mult agitat.Domna doctor mi-a spus să mai slăbesc puțin, alte menționări nu a făcut.
Cholesterolul era destul de mărit undeva la 230 -240.
Bunicul meu a avut probleme cu inima destul de grave și a decedat la vârsta de 86 ani.Nu fuma și consumul de alcool era moderat.
Tatăl meu avea și are probleme cu inima fără că el să știe..și recent a făcut un infarct sever. Are 53 ani fumează de 30 și ceva de ani supraponderal consum de alcool moderat.
Sfaturi sau păreri sunt binevenite, mulțumesc!
1 comentarii
0
14-02-2022, ora 21:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Puneti baterii noi la aparat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici