DURERI GENITALE BATRAN 83 ANI

Tatal meu, de 83 de ani, sta de cateva zile numai picior peste picior. Sunt sigura ca are ceva in zona genitala.
La ultimul control medical, acum 2 ani, avea un inceput de prostata, in rest e sanatos. Cu mine, fiica lui, exclus sa vorbeasca despre asa ceva, de doctori nu vrea sa auda la varsta lui. Va rog sa-mi spuneti ce ar putea avea si cum as putea sa-l ajut. Va multumesc!
La ultimul control medical, acum 2 ani, avea un inceput de prostata, in rest e sanatos. Cu mine, fiica lui, exclus sa vorbeasca despre asa ceva, de doctori nu vrea sa auda la varsta lui. Va rog sa-mi spuneti ce ar putea avea si cum as putea sa-l ajut. Va multumesc!
1 comentarii

Poate il convingi sa mearga la medicul de familie, spunandu-i ca e obligatoriu sa faca o vizita anuala.Macar ecografie pelvina sa-i faca.
Probabil ca are incontinenta urinara, dar trebuie neaparat sa aflati daca nu are o problema mult mai serioasa la prostata.
Oricum, trebuie sa i se explice ca daca are vreo problema nu trece de la sine. Si daca merge din timp poate scapa usor, cu tratament. Daca amana, tot o sa ajunga la medic din cauza durerilor si va fi mult mai greu de rezolvat problema medicala.
Trebuie sa-i spuneti bland ca nicio problema nu rusinoasa, ca toate sunt omenesti si nu trebuie sa-i fie jena si sa lase sa fie ajutat.
Sanatate!
Probabil ca are incontinenta urinara, dar trebuie neaparat sa aflati daca nu are o problema mult mai serioasa la prostata.
Oricum, trebuie sa i se explice ca daca are vreo problema nu trece de la sine. Si daca merge din timp poate scapa usor, cu tratament. Daca amana, tot o sa ajunga la medic din cauza durerilor si va fi mult mai greu de rezolvat problema medicala.
Trebuie sa-i spuneti bland ca nicio problema nu rusinoasa, ca toate sunt omenesti si nu trebuie sa-i fie jena si sa lase sa fie ajutat.
Sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36Balanita care tot reapare
- 2prostata va rog sa-mi dati un raspuns
- 2prostata netratata
- 5cind barbatii au probleme cu prostata
- 5prostata
- 8operat de doua ori, ce sa fac?
- 2cancer de prostata
- 3Probleme prostata
- 4cancer prostata
- 5adenocarcinom de prostata
- 0PROSTATA rezultat investigatii
- 7Cancer prostata - sfaturi
- 30Adenocarcinom prostatic grad ||| de diferentiere, Scor Gleason:4+3=7.
- 3Analize prostata
- 0PSA si Free PSA in afara limitelor admise
- 0Prostata mare ?
- 0Interpretare raport medical - prostata
- 0Analize prostata
- 0Probleme cu erecția și cu prostata
Mai multe informații despre: Prostata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: