cancer de prostata
am postat si eu pe forum edinutza_87 si astept sa imi dea si mie un sfat daca este sigur ca dupa o operatie de cancer la prostata sa ramai impotent
2 comentarii
Salut pe toata lumea de pe acest forum. Tatal meu (72 ani) are cancer de prostata. Gleason 4+4=8, asociat cu multiple imagini de invazie perineurala la nivelul lobului prostatic stang. I s-a facut orhiectomie bilaterala acum o luna. PSA dupa operatie = 2 (am inteles ca ar fi trebuit sa fie 0.2). La o saptamana dupa opertie, i s-au umflat doi ganglioni inghinali (stanga si dreapta), la inceput cat boabele de mazare, iar acum sunt de marimea unei masline. Nu sunt durerosi. De vreo saptamana, cresterea lor a stagnat. Tatal meu face comprese zilnice acolo, folosind coada calului. Face si doua sedinte a cate 6 min dimineata si seara cu bioptron. Nu stiu ce sa intreb... am citit de invazia ganglionara, sa fie vorba despre asta sau, un efect post operator ? Va multumesc
Am facut operatie de extirpare de prostata si dupa rezultatul anatomo-patologic care este rau trebuie sa fac RMN, Scintigrafie, CT.
Intrebarea mea este daca trebuie sa treaca un timp intre operatie si analiza RMN si cat timp.
Va multumesc.
Intrebarea mea este daca trebuie sa treaca un timp intre operatie si analiza RMN si cat timp.
Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Prostata, extirpare rinichi
- 2prostata va rog sa-mi dati un raspuns
- 14cancer prostata
- 6cancer prostata-durere testicule
- 8operat de doua ori, ce sa fac?
- 852 ani si cancer de prostata
- 188cancer de prostata
- 4Calcifiere usoara la prostata
- 9S-a operat de prostata. Cancer?
- 0PROSTATA rezultat investigatii
- 30Adenocarcinom prostatic grad ||| de diferentiere, Scor Gleason:4+3=7.
- 3referitor prostatita cronica si adenom de prostata
- 80Cancer de prostata
- 0prostata
- 4boli varstnici: prostata + dureri articulare
- 0operatie-prostata
- 2prostatita cronica
- 0Interpretare raport medical - prostata
- 3Simptome/tratament prostatita
Mai multe informații despre: Cancerul de prostata Prostata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: