Probleme cu orgasmul!

22-08-2009
criss_ana
Nu este medic/terapeut
criss_ana
Este normal ca dupa 1 an de zile de la inceperea vietii sexuale sa nu simt nimic deosebit? Ma refer la senzatiile oferite de orgasm.Iar de fiecare data ma doare. Multe fete imi spuneau ca ele se simt minunat in timp ce fac asta iar eu nu am inteles de ce nu simt si eu acelashi lucru. Oare este normal?
3 comentarii
0
26-08-2009, ora 00:10
natalia91
Nu este medic/terapeut
natalia91
Imi cer scuze pentru intrebare retorica, dar de cind ti-ai inceput viata sexuala ai dureri sau simteai ceva placere din cind in cind?Partenerul cu care ai inceput viata sexuala, e si acum cu tine sau ai avut de atunci si alt partener sexual?
Ma ierti pentru intrebari, dar ca sa te pot ajuta trebuia sa intreb asta.
0
26-08-2009, ora 11:45
criss_ana
Nu este medic/terapeut
criss_ana
la inceput m-a durut foarte tare, iar acum durerea s-a mai ameliorat dar nu simt nimic altceva. Da sunt si acum cu el, suntem de 2 ani impreuna.
0
26-08-2009, ora 23:07
natalia91
Nu este medic/terapeut
natalia91
Uite, eu nu vreau sa zic ca de vina e el..poate se straduie sa faca asa incit sa nu te doara dar nu i se primeste.nu i se primeste nu pentru ca nu se straduie bine, ci pentru ca e posibil asa ceva ca sa nu va potriviti din punctul acesta de vedere.Cu primul meu partener sexual am avut la fel dureri, nici macar nu ma puteam lasa dusa de val cum se cade, ma simteam incordata pentru durerea si incomoditatile in vagin pe care le simteam..si totusi pina la urma o tineam cas de vina eu, lui dupa un timp ce a facut eforturi nici nui mai ziceam ca am dureri, pingeam in mine dupa fiecare contact sexual.Ne-am despartit si imi era frica sa incerc sa o fac cu un alt baiat.Ma temeam ca sa nu fiu eu acea cu problema, nimanui nui puteam asta deschide.dar nu stiu cum de sa intimplat ca am ajuns cu prietenul meu de acum la asta, si dupa ce ma penetrase eu ca de obicei asteptam durere, dar nam avut nici un fel de dureri..si iata sunt cu el de aproape 9 luni si niciodata nu am avut dureri in timpul actului sexual.poate seamana la aiureli cea ce spun, dar e testat de mine..si din cite stiu eu, femeile care se adreseaza la ginecologi chiar la ginecologi barbati, ei zic"nu ai incercat sa schimbi partenerul?" decizia iti apartine tie, eu ti-am zis doar care poate fi cauza.daca vreai sa vorbim mai deschis -*

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Decalaje în orgasm pe parcursul vieții: explorarea impactului vârstei asupra ratelor de orgasm
  •