probleme cu genunchiul si soldul stang
Buna ziua! As dori sa stiu ce inseamna daca atunci cand stand in picioare incerc sa ridic un pic in lateral piciorul stang indoit si aud si simt cum pocneste destul de tare soldul (cred)? De asemenea, la acelasi picior, numai ca de data asta la genunchi, de cateva zile, cand incerc sa fac anumite miscari cum ar fi intinderea si indoirea genunchiului (dar numai din anumite pozitii) simt cum ma tine ceva in spatele acestuia si nu reusesc sa mai fac aceasta miscare deoarece ma jeneaza foarte tare. Multumesc!
4 comentarii
Buna seara!
Nu ati precizat detalii capitale: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sporturi practicate, antecedente sportive sau de alte natura.
Fara acestea este absolut imposibil de precizat cea mai mica suspiciune diagnostica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Nu ati precizat detalii capitale: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sporturi practicate, antecedente sportive sau de alte natura.
Fara acestea este absolut imposibil de precizat cea mai mica suspiciune diagnostica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Aa, imi cer scuze.
Sunt eleva, am 18 ani, in jur de 1.55 si aprox 48 kg (nu stiu sa va spun exact), nu practic niciun sport, dar cam de o saptamana am inceput sa fac singura acasa tae bo, ma incalzesc de fiecare data inainte si nu cred ca m-am fortat facand anumite miscari.
Multumesc!
Sunt eleva, am 18 ani, in jur de 1.55 si aprox 48 kg (nu stiu sa va spun exact), nu practic niciun sport, dar cam de o saptamana am inceput sa fac singura acasa tae bo, ma incalzesc de fiecare data inainte si nu cred ca m-am fortat facand anumite miscari.
Multumesc!
Buna ziua!
Este dificil de spus fara un consult clinic direct...dar aveti oportunitatea sa stopati complet solicitarile articulare excesive si sa urmariti evolutia.
Cu stima,
Marius uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Este dificil de spus fara un consult clinic direct...dar aveti oportunitatea sa stopati complet solicitarile articulare excesive si sa urmariti evolutia.
Cu stima,
Marius uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 193durere de picior
- 9amorteli maini si picioare, durere tendoane genunchi
- 59dureri de genunchi si maini. Care este cauza?
- 10leziune menisc intern genunchi drept
- 30Condromalacie rotula
- 11dureri de picioare de la genunchi in jos
- 1inflamatie a genunchiului durere an zona acestuia.
- 8Operatie de sold - cu proteza ceramica
- 7durere sub genunchi
- 4Genunchi umflat
- 13Durere de genunchi
- 13genunchi umflat
- 6Luxatie genunghi (rotula sarita)... Exista sanse ca pe viitor aceasta sa recidiveze?
- 7Buletin de examinare IRM
- 3Durere la sold. Care e cauza?
- 4Dureri in partea din spate a genunchiului
- 2durere genunchi flexat
- 5durere bilaterala sold
- 5Sezatie de caldura/arsura sold
- 0Sânge la genunchi
Mai multe informații despre: Soldul Genunchiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Displazia congenitala de sold
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Articulatia coxofemurala (soldul)
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: