Probleme

01-03-2013
AnaMaria234
Nu este medic/terapeut
AnaMaria234
De curand, mai exact duminica dupa-amiaza, fetita mea de 9 luni a racit. De fapt tuseste, are foarte putin rosu in gat, si otita medie. I-am luat tratament asta fiind augmentin, ibalgin baby, eurespal, violet, la toate acestea adaug si un pliculet de linex baby ca sa nu ii distruga flora stomacala si intestinala. Toate medicamentele le ia cu chiu cu vai la timp. Problema e ca pofta de mancare i-a scazut, nu mai mananca nimic, nici fructe, legume, supica abia daca mananca lapticul de dimineata. Ar dormi intruna. Stiu ca medicamentele provoaca somnolenta dar nu asa. Trebuie sa ma duc cu ea sa ii fac niste analize prescrise de medic dar pana atunci ce facem cu mancarea. Nu am avut-o niciodata bolnavioara si ma simt depasita de situatie. Toata ziua e morcovita, maraita nu mai stiu ce sa mai fac.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul