Problema.. raspundeti va rog..

03-10-2006
csist
Nu este medic/terapeut
csist
prin trimiterea acestui mesaj nu cer decat un pic de seriozitate si de parerile unor medici care intr-adevar stiu despre ce este vorba.. Sunt Mihai, am 19 ani si in urma cu aprox. 3 ani mi-au aparut pe umarul stang niste crestaturi.. considerandu-le la inceput niste vergeturi si nebagandu-le in seama cu timpu acestea s-au marit.. am considerat ca au aparut din cauza muncii depuse in decursul unei veri dar.. peste aprox 1 an de zile a inceput sa-mi apara acelasi lucru se pe umarul drept.. de asemenea se extind si ele.. nu cu f mult timp in urma.. aprox. 2 luni am observat acelasi lucru pe spate.. la mijloc... f multe 'vergeturi' una langa alta orizontale.. si k sa ma uimesc acum 3 zile acelasi lucru se intampla si pe partea interioara a fiecarui picior.. pe pulpa sus... sincer sunt tare speriat.. nu stiu despre ce este vorba.. am fost la medicul de familie si mi s-a spus k ar putea sa fie vergeturi dar.. din cate stiu eu unu nu m-am ingrasat rapid si nici nu am slabit rapid.. motivul pentru care apar vergeturile.. alte urme: 'vergeturile' se inrosesc la efort si cum am mai spus si mai sus se extind.. se maresc.. as vrea sa stiu daca stiti ce sunt aceste 'chestii' si daca exista un tratament pentru asa ceva.. 'ceea ce cred eu este ca ar putea fi lipsa unei substante din corp-substanta care sa aibe ca proprietate elasticitatea pielii sau... nush... dar sunt speriat asta e tot ce stiu' Multumesc si chiar astept raspuns!
1 comentarii
0
03-10-2006, ora 00:00
rodex
Nu este medic/terapeut
rodex
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.