problema orl.. sfaturi
am un copil in varsta de 4 ani.Acum o sapt a fost internat in spital cu diagnosticul laringita.Acum medicii spun ca trebuie operat de polipi.M-am informat si am aflat ca acesti polipi e posibil sa reapara dupa operatie. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa-l operez sau nu?? Va multumesc anticipat.
3 comentarii
Copilul trebuie operat obligatoriu.Adenoidita daca nu e operata produce tulburari de oxigenare a creierului, hipotrofia cailor respiratorii, reducerea intelectului, dezvoltarea fizica defectuoasa, facesul adenoidian.Reaparitia acestor polipi depinde de cine il opereaza.Cautati un ORL-ist bun.
Cautati un O.R.L-ist bun.Aflati mai multe pareri.Chiar astazi am fost la ORL cu un copil de treiani si sase luni pentru ca a facut laringita facand criza de sufocare in timpul noptii iar medicul mi-a spus ca scoaterea polipilor nu rezolva obligatoriu aceasta problema.Mai mult sora mea a trecut prin aceeasi experienta cu laringita sufocanta care debuta noaptea, i-a scos polipii copilului si problema nu s-a rezolvat.Incercati sa-i intariti imunitatea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9laringita sau bronsiolita?
- 2rinosinuzită posterioară sau laringită?
- 5Fetita de 3 ani jumatate respira extrem de greu cand este racita, numai pe gurita
- 12Laringita?!
- 5polipi nazali, secretii care o ineaca.. pana la starea de voma (noaptea)
- 6copilul meu face des rosu in gat
- 11Polipi inflamati
- 2polipi nazali sau raceala?
- 5Rosu in gat, usturime in gat, durere musculara... recomandari
- 8Copil de 4 ani are otita medie supurata
- 5laringite recurente la copii si laringoscopie
- 3terapia cu aerosoli pt laringita la copii
- 2Operatie polipi baietel 5 ani
- 2Polipi - vegetatiile adenoide
- 1Laringita spastică, laringomalacie
- 0Tratament polipi inflamati
- 4Laringită cronică
- 4Faringita-laringita, inca simt o durere in gat, seara cand e rece afara ma sageata in cap
- 2Rinita subacuta
- 2Vegetaţii adenoide la adult
Mai multe informații despre: Laringita polipii nazali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: