problema neurologica sau altceva?
Am o amorteala a pielii in zona superioara stanga a abdomenului si in spate tot partea stanga, tin sa precizez ca nu ma doare niciun organ intern in acea zona.
4 comentarii
Buna ziua,
nici nu are cum sa te doara..
o radiografie pulmonara, ai facut?...si NU doare..nici asta si nici simptomele..
O zi buna!
nici nu are cum sa te doara..
o radiografie pulmonara, ai facut?...si NU doare..nici asta si nici simptomele..
O zi buna!
Buna ziua!Am o durere ca un fel de gheara in mod permanent, uneori ma doare mai tare si imi amorteste mana stanga apoi imi revin.Am luat uneori nitroglicerina, alteori captopril, am fost la urgente, EKG este fara modificari mereu desi tensiunea este de la 14 pana la 16/10.Intrebarea ar fi aceste dureri pot veni de la redergin-iau 10 picaturi dimineata si 10 seara sau de la vessel due F/-iau o pastila la pranz pentru tratamentul sindromului vertiginos.Mi s-a spus ca nu am angina pectorala si nici infarct miocardic.Am zile cand nu ma doare.As dori un sfat.Multumesc.
Buna ziua,
- n-ai observat? te doare cand te superi?
- la tensiunea asta MARE, NU ai si tratament.?..sau cele scrise ca le-ai luat...le-ai luat ca ti-a dat medicul? sau ca ai auzit, tu?
- pai, DACA ai acest tratament DE LA MEDIC, ma gandesc ca, ai si un diagnostic.
In cazul asta, detaliaza putin, poate intra pe forum un medic si-ti da cateva indicatii..
Sanatate si O zi buna!
Intrebare:
- ce sfat doresti?...ca sa stie un medic, ce sa-ti raspunda?
Numai bine iti doresc.
- n-ai observat? te doare cand te superi?
- la tensiunea asta MARE, NU ai si tratament.?..sau cele scrise ca le-ai luat...le-ai luat ca ti-a dat medicul? sau ca ai auzit, tu?
- pai, DACA ai acest tratament DE LA MEDIC, ma gandesc ca, ai si un diagnostic.
In cazul asta, detaliaza putin, poate intra pe forum un medic si-ti da cateva indicatii..
Sanatate si O zi buna!
Intrebare:
- ce sfat doresti?...ca sa stie un medic, ce sa-ti raspunda?
Numai bine iti doresc.
Tratamentul mi l-a dat medicul, intrebarea era daca rederginul sau vessel due cele doua medicamente prescrise de medic pot sa duca la cresterea tensiunii sau la aparitia acelor amorteli si a durerii in piept.
Multumesc.
Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete