Problema MARE

Zilele trecute am incercat pentru prima data sa fac sex cu prietena mea.Pana sa ajungem sa ne dezbracam am stat si ne am 'giugiulit' undeva la 20 de minute..penisul era in erectie..era ok.Cum ne am hotarat sa o facem pur si simplu nu mai era atat de 'sculat' si nu puteam penetra.Nu cred ca mai este virgina, nu am putut sa o intreb..dar pur si simplu nu intra.Am incercat diferite pozitii, degeaba.
Va rog un sfat, m am simtit penibil, cu toate k ea a zis k nu e nimic, e prima data cand o facem si eram prea emotionat.
Va rog un sfat, m am simtit penibil, cu toate k ea a zis k nu e nimic, e prima data cand o facem si eram prea emotionat.
5 comentarii

Nu ai avut o erectie adevarata ca sa o poti penetra?

Din cauza emotiilor.E bine sa luati o pauza si sa nu mai incercati, iar data viitoare incepeti cu o bautura, un vin, 2-3 pahare, vorbiti la inceput si incepeti mai usor.Iar preludiul trebuie sa fie de minim o ora, mai ales daca e "prima oara".
Si mie mi s-a intamplat prima oara la fel.
Si mie mi s-a intamplat prima oara la fel.

Cel mai indicat ar fi sa mai astepti cateva luni

Eu cand am patit ca tine, am fost foarte dezamagit si nu stiam ce sa mai fac, ce sa mai cred.am asteptat 8 luni si dupa aceea am incercat si am reusit, din prima.Acum pot sa zic ca sunt bine psihic, cu moralul ridicat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere de cap in timpul sexului
- 5mimeaza orgasmul sau e inhibata?
- 5Penetreaza sperma prin ginsi?
- 5am avut relatii intime cu prietenul meu, desi eram la menstruatie; sunt insarcinata?
- 4cum sa ii spun ce imi doresc?
- 5Am o problema va rog frumos daca ma puteti ajuta...
- 10epilepsia afecteaza partea sexuala?
- 5dureri in timpul actului sexual, ce tratament as putea sa iau?
- 13URGENT! Problema mare in timpul actului sexual
- 6cosuri dupa actul sexual
- 3Am sangerat... asta inseamna ca himenu s-a rupt?
- 0am dureri jos in timpu actului sexual de cateva zile
Mai multe informații despre: Actul sexual cu preludiu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: