o am mare sau mica ?
6 comentarii
sunt curios... dar ce vrei sa fac sa intreb oameni pe strada ??
este mai mare decat media...14-16. Felicitari.
dar vezi...ca nu marimea conteza..daca nu stii ce sa faci cu ea, nu stii sa fii tandru si dragut, nu stii sa te abtii si ejaculezi in primele 3 minute.. Esti un ratat !
dar vezi...ca nu marimea conteza..daca nu stii ce sa faci cu ea, nu stii sa fii tandru si dragut, nu stii sa te abtii si ejaculezi in primele 3 minute.. Esti un ratat !
Eu o am de 12. Si sunt foarte multumit de ea.
nu se mai masoara cu centimetru mai ci cu palma
Consider ca intrebarea ta este serioasa, desi starneste zambete si raspunsuri la mijto. Totul este relativ in viata si asta nu face exceptie. Ca o ai intre 10 si 20 cm se numeste penis si ceea ce a spus Dl. dr. Flueraru Valeriu este perfect adevarat. As mai adauga ca diferenta de marime conteaza in alegerea pozitiilor. Bineinteles ca cel cu un penis mai lung are la dispozitie mai multe pozitii, pe de alta parte trebuie sa aiba grija ca pozitiile in care poate ajunge pe drumul cel mai scurt (exemplu pozitia misionarului) nu este si cea mai buna, deoarece risca sa produca dureri partenerei daca nu are grija cat introduce. In rest... sa fie vesela si cu rabdare...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7marire de penis
- 7galma pe sub pielea penisului
- 2De trei zile ma ustura pe interior pielea de pe penis doar cand o trag de pe cap
- 4mi-a crescut ceva pe penis...?
- 0„taietura” in jurul inelului la penis
- 8Este o marime normala?
- 8cos la baza penisului
- 5Capul penisului uscat - sensibilitate extrem de redusa
- 6probleme cu penisul
- 7Problema cu mirosul penisului...
- 3Problema penis...
- 4Problema Penis!Pete albe + problema decalotarea
- 7Problema sexuala, despre penis...
- 0bubite albe pe pielea de pe penis
- 4Probleme cu penisul
- 3piele lipita de gland
- 3Operatie Penis | urmari
- 7Problema penis
- 4Adenopatie: Ganglion inghinal inflamat 15 30 hiperecogena intens vascularizata
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: