primele secunde dupa moarte
Salut,
de ce zile m-am gandit la urmatoare problema, nu mi-e frica de asta, nu am o fobie, ci sunt pur si simplu curios. Sa presupunem ca am murit din orice motiv in afara de unul care presupune lezinui considerabile la nivelul creierului. Cate secunde/minute din momentul mortii si pana cand creierul nostru nu mai are oxigen suntem constienti ca am murit? Vedem rudele izbucnind in plans? Ne dam seama ca aici am tras linie?
Mersi,
Mihai
de ce zile m-am gandit la urmatoare problema, nu mi-e frica de asta, nu am o fobie, ci sunt pur si simplu curios. Sa presupunem ca am murit din orice motiv in afara de unul care presupune lezinui considerabile la nivelul creierului. Cate secunde/minute din momentul mortii si pana cand creierul nostru nu mai are oxigen suntem constienti ca am murit? Vedem rudele izbucnind in plans? Ne dam seama ca aici am tras linie?
Mersi,
Mihai
1 comentarii
se zice ca auzul este simtul pe care ni-l pierdem ultimul asa am auzit.
Nu stiu daca exista studii amanuntite in acest sens.
Au fost scrise carti cu experiantele unor medici care au tratat bolnavi care au intrat in moarte clinica.
Una era "la vie apres la vie" imi scapa autorul
Cert este ca moartea este duar o trecere spre viata vesnica, Cristors asa ne-a promis.
Nu trebuie sa ne sperie moartea.
Nu stiu daca exista studii amanuntite in acest sens.
Au fost scrise carti cu experiantele unor medici care au tratat bolnavi care au intrat in moarte clinica.
Una era "la vie apres la vie" imi scapa autorul
Cert este ca moartea este duar o trecere spre viata vesnica, Cristors asa ne-a promis.
Nu trebuie sa ne sperie moartea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete