Prima data e-coli iar acum klebsiella pneumoniae | Forumul Medical ROmedic

Prima data e-coli iar acum klebsiella pneumoniae

23-09-2020
AnonimUser1
Nu este medic/terapeut
AnonimUser1
Buna ziua, am 23 de ani si in urma cu cateva luni am simtit ca testicolul stang a devenit mai sensibil dupa ce mi s-a parut ca s-a si deplasat putin (in jos) si sa simt o senzatie neplacuta in acea zona. Dupa putin timp am fost la urolog care mi-a investigat testicolele si rinichii care au iesit ok dar mi-a recomandat sa merg sa imi fac niste analize de sange, de urina, spermocultura si urocultura. Dupa aceste analize mi-a iesit e-coli >100.000 ufc/ml in urina si in sperma. Doctorul mi-a dat un tratament cu ciprofloxacina de 500 timp de o saptamana dupa care sa repet sumarul de urina, spermocultura si urocultura, am urmat tratamentul iar dupa o alta saptamana am refacut analizele unde mi-a iesit klebsiella pneumoniae >100.000 ufc/ml in urina si sperma. Nu am fost internat recent si nu am probleme cu igiena. Nu stiu ce se intampla si sunt foarte speriat, urmeaza sa merge la interpretarea analizelor si sunt foarte panicat. Este cineva aici care a mai trecut prin aceleasi scenarii si au reusit sa scape? Sfaturi ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Escherichia coli È™i Staphylococcus aureus, distruse în lumină de intensitate scăzută
  • Reglementările care restricÈ›ionează consumul de antibiotice în creÈ™terea animalelor, asociate cu o reducere a infecÈ›iei cu E. Coli la oameni
  • Peptidele din susan au dovedit că pot combate E. coli È™i S. aureus
  •