simptome postinor 2. E normal daca nu am sangerare intre menstruatii?

13-01-2009
myny
Nu este medic/terapeut
myny
Buna, Imi poate spune cineva ce simptome trebuie sa am dupa ce am folosit Postinor. E normal daca nu am sangerare intre menstruatii? Da nu mi-a aparut sangerare la 5-6 zile dupa luarea medicamentului inseamna ca sunt insarcinata?ultima data cand am avut ciclu a fost in 23 decembrie 2008 pana in 30 decembrie.si in data de 8 ianuarie 2009 am facut sex neprotejat si am luat postinor dupa 23 de ore de la concactul sexual si a 2 pastila la 12 ore dupa prima pastila...si azi sunt 5 zile decand am luat postinor si nu am avut sangerarea aia.????sunt insarcinata?va rog sami dati un raspuns
4 comentarii
0
14-01-2009, ora 08:35
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Sangerarea de privatie poate sa apara sau poate sa nu apara, iar daca nu apare acesta nu este un semn de sarcina. Cand apare, de cele mai multe ori o face cam dupa o saptamana.

Deci, trebuie sa mai aveti rabdare cam 2-3 zile, apoi, pentru linistea dv, daca nu apare faceti un test de sarcina.
0
14-01-2009, ora 17:16
myny
Nu este medic/terapeut
myny
azi mi'a venit acea sangerare.cred ca nu si'a facut efectu si nu sunt insarcinata nu?pot sta linistita?
0
14-01-2009, ora 17:17
myny
Nu este medic/terapeut
myny
am vrut sa scriu ca eu cred ca si'a facut efectu pastila si nu sunt insarcinata...?pot sta linistita?multumesc mult
0
11-02-2009, ora 14:58
myny
Nu este medic/terapeut
myny
buna ziua! as vrea sa ma ajutati.in 8 iaunuarie am avut un contact sexual neprotejat si am luat postinor. Dupa 6 zile de cand am luat pastilele mi-a venit acea sangerare de privatie dupa pastile.Si eu am ciclu regulat trebuia sa am ciclu pe 25-27 si mi'a venit pe 30 ma tinut 6 zile.si acum de cateva zile ma ia ameteli asa dintr-o data si mie frica.oare sa fie vorba de o sarcina?chiar daca am avut ciclu normal?un raspuns va rog! MULTUMESC MULT
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul