Presiune pe piept cand ma culc
De acum 3 zile au inceput simptomele, initial haraiala in piept cand respiram mai profund, apoi tuse productiva si nevoia de a ragai foarte frecvent, iar acum in cea de-a treia noapte de la debutul simptomelor nu pot adormi pentru ca imediat ce pun capul pe perna, simt o presiune pe piept. In plus au debutat si alte simptome de raceala, senzatia de ochi congestionati, nas infundat. Am un pic de dificultate la respiratie, fara wheezing dar suficient cat sa fiu speriata.
Am 29 ani, fumez ocazional insa in ultimele luni am fumat mai frecvent si am stat in mult fum de tigara. Va rog din suflet dati-mi un raspuns, sunt panicata iar consultul medical nu este programat suficient de curand.
Am 29 ani, fumez ocazional insa in ultimele luni am fumat mai frecvent si am stat in mult fum de tigara. Va rog din suflet dati-mi un raspuns, sunt panicata iar consultul medical nu este programat suficient de curand.
1 comentarii
Solutia cea mai buna este tot un consult medical si eventual o radiografie pulmonara daca medicul care va consulta va considera ca este necesara. Va recomand sa cautati un alt medic care va poate primi mai repede. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1apasare in zona pieptului
- 1senzatie ca si cum nu ar fi plamanii umflati, ca un fel de apasare pe ei
- 4Presiune pe piept si disconfort
- 25Respiratie ingreunata
- 1Apasare in piept si junghi care il simt ca o pulsatie
- 0Probleme inima.
- 1Respiratie grea si presiune toracica
- 1Disconfort sub stern
- 4Posibila infectie la amigdale ???
- 0apasare pe piept
- 7Durere spate și piept
- 0Apăsare în piept și lipsa aer
- 3Durere cap
- 2Senzatia de nod in gat si presiune in piept
- 4Posibila costocondrita, recomandare specializare medicala
- 0Respirație grea, senzație de greutate în piept.
- 1Senzație de presiune in piept
- 2Respiratie grea si presiune in piept
- 0Presiune in piept
Mai multe informații despre: presiunea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: